Ne yazacağımı bilemiyorum, acımız oldukça büyük. Hayatını kaybeden, komada olan ve kaza zedelerin ailelerine DUA etmekten başka çare gelmiyor elimden üzgün

Manisa/Soma'da çalışan, hayatını kaybeden ya da hayatını kaybetmiş birinin yakınıda olabilirdik. Her ne kadar ekmek parası için olsada bu hepimizin mücadele ettiği bir yaşam tarzı. Bazı tarzlar ise gerçekten çok bir cesaret ve onur meselesi gerektirir. Bizler doğal seçimi yaparken, onlar hayatlarını hiçe sayarak bu riske bir nevi bizim için giriyorlar. Bizim için orada çalışıyorlar aslında. Onlar olmasa bu kömür nereden gelecek ti? Onlar olmasa kışın nasıl ısınacağız? Sıcak yuvamızda, sobabımızın başında yemeğimizi yer, çayımızı yudumlarken onlar orada o karanlık yer altında mücadele içindeler. Yazacak birşey bulamıyorum, duygularımı yansıtmaktan ve DUA etmekten başka.

Ya Rabbim, hayatını kaybeden kardeşlerimize, abilerimize cennet kabılarını aç, onlara cennetinin en iyi köşesinden yer ver, onları şehitlik mertebesine yükselt. Geride kalan, yaralı ve komadaki abilerimize, kardeşlerimize acil şifalar ver, gözlü yaşlı, analarımıza, bacılarımıza, abilerimize ve kardeşlerimize, en büyük sabıları ihsan eyle.. (Amin)