soulmy adlı üyeden alıntı

Hocam öncelikle veritabanındaki tablo yapınızı bilmemiz lazım. Bir ekran görüntüsü verebilir misiniz?

Bir de ne yapmaya çalıştığınızı tane tane anlatırsanız...

Tabi hocam anlatayım. Şimdi yapmaya çalıştığım şey şu. Benim bir sayfam var sayfanın üst bölümünde bir adet açılır menü ve bir adet tek satırlık input text alanı var. Açılır menüden bir seçenek seçtirip hemen yanındaki input text alanına nickini yazdırmak istiyorum. Aşağıdaki resimde bu anlattığım sanırım daha açıklayıcı görünüyor. Formun hemen altında tab şeklinde forma girilen verileri yazdırıyorum. Veritabanından gelen verileri sayfa da göstermekte bir sıkıntım yok. Sadece formdaki verileri veritabanına kaydedemiyorum. Siteye giren ki soldaki akıllı telefon sohbet uygulama isimlerinden birini seçecek yan tarafına kendi nickini yazacak ve gönder diyecek. Gönderdiğinde veritabanına kaydedilecek. Formun altında da gönderilen nickler tab şeklinde sıralanıyor. Uygulama iconlarına tıklandığında paylaşılan nickler listeleniyor.

Veritabanı yapım ise şu şekilde. tablo ismim: platform kik, whatsapp, line, skype, wechat ve bbm sütünları var. id yi otomatik atıyor onu sayfa da kullanmayacağım ve tarih sütünü var.

Adresi şuradan görebilirsiniz: http://www.thinkcolored.com/ilan/