Engin07 adlı üyeden alıntı

O adamın yerinde olmadığın için böyle konuşabilmen çok doğal, orada senin bir akraban, dostun, kardeşin olsaydı merak etme o yerdeki kişinin yerinde sen olacaktın merak ediyorum doğrusu o dayağı yedikten sonra aynı şeyi diyebilecek miydin.

Benim orda naptığımı bilmeden, ne işim var diğerleri niye yapmıyor benim yaptığımı onlar niye dayak yemiyor diye bu konuların altına yorum atabilecek miydin acaba?

Olayı Kişiselleştirmeyi doğru buluyorsunuz sanırım..! Oraya her giden, orada bulunan herkes Kayıp yakınları mı sanıyorsunuz ? Hocam Dışarıdan konuşuyoruz O kişinin ne kabahati vardı diye sorgulamak yerine Aksini yapıyor onu her ne yapmış ise haklı buluyorsunuz..!

Diyelim ki o kişi kayıp yakını.. Acısı ile o hareketi yaptı ben darp etsinler demedim yorumumu tam anlamı ile anlamış olsaydınız bu ifadeleriniz farklı olabilirdi benim anlam veremediğim konu şu; Neden sadece Görüntü var da açıklama yok ? Biri bana bunu anlatsın.. Ama siz Olayı Siyasi konulara itiyorsunuz anladığım kadarı ile Ben ve bizler bu acı günde bu konularla değil de Dualar ile Acımızı yaşamalıyız.!