Serkan ALAZ adlı üyeden alıntı
Olayı Kişiselleştirmeyi doğru buluyorsunuz sanırım..! Oraya her giden, orada bulunan herkes Kayıp yakınları mı sanıyorsunuz ? Hocam Dışarıdan konuşuyoruz O kişinin ne kabahati vardı diye sorgulamak yerine Aksini yapıyor onu her ne yapmış ise haklı buluyorsunuz..!Diyelim ki o kişi kayıp yakını.. Acısı ile o hareketi yaptı ben darp etsinler demedim yorumumu tam anlamı ile anlamış olsaydınız bu ifadeleriniz farklı olabilirdi benim anlam veremediğim konu şu; Neden sadece Görüntü var da açıklama yok ? Biri bana bunu anlatsın.. Ama siz Olayı Siyasi konulara itiyorsunuz anladığım kadarı ile Ben ve bizler bu acı günde bu konularla değil de Dualar ile Acımızı yaşamalıyız.!
İşte hocam konuyu cok güzel yakladınız ve benim forumda baştan beri ifade etmek istediğimi anlattınız oradaki yakınlardan ziyade coğu zaten provakosyon için gelenler var olayı kişiselleştirip duygu sömürüsü yapıp ortalığı kaosa cevirip ve herşeyden pay cıkarıp hükümeti devirmek amaç bu olsa gerek üzüntümüzü bile yaşatmayacaklar prim yapmayı severler biz birşey deyincede ooo olurmu böyle derler.