http://www.bbc.co.uk/turkce/haberler/2014/05/140514_yerkel_tekme_soma.shtml

? fotoşop mu diyecektin adam telefona kabul etmiş yenişafağın paralı kalemleri de vurdu tamam ama bi durun niye vurdu gibi açıklamalar yapıyorlar

açıklıyacağım demiş ama biraz zaman verin önce bi senaryo lazım şimdi bahane üretiyorlardır başbakana sunup onay alıp senaryoyu öyle basına yansıtacaklar sanki ilk defamı yaşıyoruz bunu ?

Ayrıca tereddüt eden varsa videosu falanda dolaşıyor nette arayın bulun izleyin sözlüklerde ilk sıralarda , sabahtan beri buraya delil taşımaktan yoruldum artık.

Ek Olarak:

Merkur adlı üyeden alıntı

bunlar hem suçlu hem güçlü! ben değildim bile der. kaldıki kendi olsa nereye şikayet edeceksin? ülkede adalet sistemi mi kaldı? mahkemeler desen uyuyan, horlayan hakimlerle dolu. adam olsa zaten istifa eder ama ondan eser yok.

protestoyu görünce markete saklanmış, aracıyla dönerken tanınmamak için plakasını bile kaldırtmış.

orada 1-2 kişi değil yüzlerce kişi "başbakan istifa" diye bağırdı. en kolay iş "provokatörler bunlar" diyip işin içinden sıyrılmak. protesto anayasal bir haktır. daha bunu bile bilmeyenler var. bu ülkenin %40 bu şahsı seviyorsa %60 da sevmiyor. yani böyle bir günde bile "iş kazası diye bir şey var" diyerek kendini aklamaya çalışmak, karşıdaki insanlara, acılı ailelere bir hakarettir. yazıklar olsun! Allah tez zamanda aynı acıyı yaşatsın inşallah.


zaten isyanın sebebi bu kimi kime şikayet edekcesin doğru adil yer mi kalmış devlette . adam olsa istifa eder değil adam olsa zaten yere düşmüş başında iki asker olan adama gidip tekme atmaz . tekme atıp gidiyor zaten coni soyu .

Plaka olayını da bu gece bir yazardan duydum , plakayı sökmemişler halk tekmeleyerek kırmış karmaşada yerden biri alınca da fotoğrafı çekilmiş plakayı kaldırdı sanmışlar .

Zaten mantıksız plakayı neden kaldırsın o sefalet içinde Soma da o bölgede o alanda kaçtane o kasa mercedes varki nereye kaçacak nereye karışacak plaka kalkınca saklanmış mı olacak