alabacaknet adlı üyeden alıntı
Anlaşmadan neyi kastettiğimi anladın bence. Soma Holding öyle ufak bir şirket değil, siyasilerle bağlantısı var. Babam işçisiydi diyorum sana. Bana AKP'yi savunmak için bana laga luga yapma, CHP'yi mi suçlayayım BDP'yi mi? Tabi iktidarı suçlayacağım çünkü madenleri özelleştirme fikri onlardan geldi, ayrıca denetlemeleri de onlar yapıyorlar. Tek bilgim var, ABDULLAH ABİM O KAZADA İNTİHAR ETMEDİ. İkindi namazına Soma'daki Fatih camii'ne bekliyorum (arkamahalle diye geçiyor), gel buraya gelebilirsen de abdullah abime anlatırsın derdini :( Adam zehirlendikten sonra düşmüşmü nolmuş, suratı falan kanamış diyorlardı yanına bile yaklaşamadım utanmasam hüngür hüngür ağliycam burda. Eşi, çocuğu ne yapacak bunlar diye düşünüyorum, bari ellerine üçbeş kuruş para verseler de sefalet içinde yaşamasalar diye düşünüyorum. Şuan ciddende siyaset yapmak en son istiycem şey.Provakatör değilim, soma'daysan harbiden bekliyorum camiimize, adamın annesi nasıl bağırıyor evde duyabilsen keşke.
tam isim veriyorum: Abdullah Özdemir. istersen isim buyur, ölüm haberini aldığımız web sayfası.
http://www.mynet.com/haber/guncel/somada-madenci-yakinlarina-en-aci-anons-1238601-1
(bu video kırkağaçtan geliyor, biz gece toplanıp bergamaya gitmiştik oraya götürdüler diye. mezbahadan çıktı cesedi, camiye götürüldü, ikindi namazıyla bir cenaze namazını kılıp oradan mezara defnedicez.)
bir gün olsun akp yandaşlığı yapmayı bırakıp, insana insan gibi davransanız cidden bileklerimi kesip gidicem bu dünyadan, çok sağol.
ellerimi bi an olsun açıp Allah'a "ALLAHIM BU ACIYI BU *****LEREDE YAŞAT, ANLASINLAR" demeyi düşündüm, delirtmeyin adamı. Acıyorum halinize! inandırıcı gelmedi diyor.
nasıl kanıtlayacağımı söylersen, kanıtlamakta yardımcı olurum.
Şuan SİYASET degil DUA zamanı