ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba arkadaşlar facebook;google;hotmail gibi siteler sitelerini korumak için algoritmalar üretiyor bu algoritmalar nedir ve nasil olusturulur.
Birde bizim kodlayarak yaptigimiz scripte güvenlik gibi bir kodlama yapabilir miyiz yani siteyi koruyacak bir PHP kodlamasi yapılabiliyor ise nazil yapilir ve bunu anlatan bir yer. VArmi
afb
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sözüm ona piyasadaki en iyi web site açıkğını bulan ve o açığı nasıl kapatacağını söyleyen kurumsal firmaların ve büyük internet sitelerinin kullandığı bir uygulama var. zamanında distribütör'ünden deneme amaçlı bir key alıp kurcalamıştım kullanımı kolay ancak açıkları nasıl kapatacağını bilmen için gene kodlama v.s. altyapı gerekiyor. programın adı da acunetix web vulnerability scanner bir araştır istersen.
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Site acigindan çok ataklara karesi savunmaya yönelik kodlama eğitimi ariyorrum biliyorum simdi sunu diyeceksiniz zaten açiklardan saldiri olur ben aciklari bulabiliriz ama bana saldiralari korumaya karesi eğitim lazim
afb
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
benim diceğimi ağzımdan almışsınız "saldırı açıklara olur bu da açıklara karşı bir program."
benim anladığım kadarıyla ddos atak ve benzeri saldırılara karşı savunma yöntemlerini öğrenmek istiyorsun.
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-