Bu gün canlı yayında tiyatrolarını izledik , ayrıca toplantıda direktifler vererek soruları eleyen cevaplarını engelleyen Soma Holdingin sahibine dahi emir verebilen bir kadın herkesin dikkatini çekti kimdir nedir bakalım dedik şuraya ulaştık :

http://www.accord-pr.com/site/musterilerimiz2.asp

Çok fazla kimdir nedir neden asıl cevaplanması soruların cevaplanmasını engellemiş saniye saniye direktifler yağdırarak basın açıklamasını sabote etmiştir diye düşünmeden slidera bakmanız yeterli.

Ayrıca karısı bir partinin belediye meclis üyesi olan adamı holdingin sahibi şirketin ceosu yöneticisi bütün sorumlusu olarak gösterdi , bu kişiye karınız x partinin meclis üyesimidir diye soruldu ve evet diye cevapladı .

Son bir not daha Soma Cumhuriyet savcısı davayı yönetecek olan soruşturma açan kimdir necidir diye yine kısa bir araştırma yapıldı ve yine aynı x partinin bilecikde adayı olan ve avukatlık yapan , geçen çıkan x partiye yakın avukatlardan seçilen bazı insanlara savcılık hakkı tanıyan kararname ile avukatken birden kendini savcı koltuğunda bulan bir isim olduğu tespit edildi .

Tabi bütün bunlar için ne var diyen de olacaktır elbet , sizde haklısınız olan bütün herşey tesadüf holdingin PR işini yürüten bu gün basın açıklamasında patrona dahi direktifler veren şirketin dahi x partinin şirketi olması bile o tesadüfçüler için birşey ifade etmez.

Basın toplantısında olan bitenleri de yazmıya bile gerek duymadım büyük ihtimalle hepsini izlemişsinizdir ...

Yandaş basın aydın doğan ile fotoğraflarını yanyana koyarak sürmanşetden bu sabah yayınladı bütün gazetelerinde , yarın bu x parti bağlantılarını da görüp manşetlerine taşıyacaklar mı sizce ? Yada habervaktim bu ropörtajı yayınladığı gibi bütün bu benim gibi sıradan izleyicinin bile azıcık araştırma ile bulabildiği bilgileri sitesine koyacak mı ?

Ağzını açana siyaset diyorsunuz birazcık dürüst olmaya davet ediyorum yine siyaset diyecek olanları.

Olurda linki silerler pr ajansı kimdir nedir nereden bellidir göremezsiniz de anlamışsınızdır sırf siyaset var diye konu silinmesin diye eklemiyorum. Görselleri de kim olduklarını da bu llinkteki sayfayı silseler dahi kolayca aramayla sözlüklerde bulabilirsiniz.

Sonradan Düzeltme:

Linkteki sayfalarını 2. kez sildiler hepsi 10 dk içinde oldu yine , buradan silmesin bari modlar capsini veriyorum