-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Merhaba;
Normalde böyle durumlarda yeni konu açmam araştırma yaparım ancak ne kadar aradıysamda istediğim şeyi anlatan bir kaynak bulamadım.
Blogger kullanırken yapıyordum ama wpde işler biraz farklı sanırım. Lafı uzatmayayım. Wp'ye eklediğimiz kategoriler sidebarda küçük bir bileşen yardımıyla görünüyor ama ben bu kategoriler bir sayfada sıralı olarak görünsün istiyorum. Yani wpde bir sayfa oluşturacağım ve sitede oluşturduğum kategoriler sidebara nasıl otomatik düşüyorsa orayada düşecek. Umarım anlatabilmişimdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bunu Sadece Bir sayfaya özgü mü yapacaksınız ?
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam sayfa derken kastım şu mesela atıyorum sitede 5 kategori var 1.2.3.4.5 diye. bu kategoriler sidebara eklenen kategori bileşeninde görünüyor ya ben orada degilde bir sayfa oluşturayım orada sıralansın ona tıklayınca o kategoriye gitsin istiyorum. Çünkü yeni projem sarkı sözü tarzı bir proje ve her isim bir kategori olacagından yüzlerde kategori olacak. sidebarde o kadar kategori olmaz kategoriler menüye ekleyecegim şarkıcılar sayfasına tıklandıktan sonra açılan bir sayfada görünsün istiyorum.
cenktolga
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
web designer
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kategorilerim.php diye bir sayfa oluştur ve sayfanın en üstüne;
Template Name: Kategorilerim
*/
?>
kodunu ekledikten sonra;
bu koduda listeleme yapmak istediğin alana ekle ve yönetim paneli, sayfa ekle alanından şablonlar kısmına gel. 'Kategorilerim' şablonunu seçerek sayfanı oluştur. Bu işlemler sonrasında temana özel kategori sayfası oluşturmuş olursun. Bu sayfayı özel olarak yaptığını varsayıyorum eğer aksi ise yardımcı oluruz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam FTP login olup. temanızın Single.php dosyasını masa üstüne çekin. Dosyayı açıp, Kodların en üstüne
/*
Template Name: Sayfalama
*/
?>
Bu kodu Ekleyin. ve Single.php de konu çeken the_content veya the_post kodlarını kaldırıp, o kısma
Kodunu koy. Değişiklikleri kaydet. ismini sayfalama olarak değiştirip temanın içine at.
Daha Sonra wp-admin girip yeni sayfa oluştur diyeceksin. Sağ tarafta Şablon kısmı var (Etiketler vs girilen kısımda) Şablon olarak sayfalama'yi seçip yayınla diyeceksin.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...