lostyazilim

Hepimiz Seocuyuz

9 Mesajlar 1.139 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Veysel Veysel Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)
Evet evet yanlis duymadiniz hepimiz SEO cuyuz.

Yazima baslamadan once ingilizce klavye oldugundan yazim yanlislarindan dolayi simdiden kusuruma bakmayin.

Bu yaziyi yazmamin sebebi yeni baslayan veya web ortaminda bir yerler edinmek isteyen arkadaslarima bir kac tavsiye vermek.

Seo kelime anlami ve islevi olarak basli basina bir devlet, amma velakin bizim insanimizin seo anlayisi ;

-Wikipedi tacizi
-Bedava forum tanitim ogullari
-Kaliteli sitelerin yorum bolumu tacizi
-Bedava whois backlink

eee sonuc kurumsal seo kimligi bla bla bla

Seocu olmanin altin kurallarindan biride duzgun turkce ve ikna kabiliyetimi onuda anlamis degilim. Hic konusmadiysam 50 seocu ile konusmusumdur, hepsinin ikna kabiliyeti ve turkce mukemmel diyebilecegim kadar duzgun. Ve hepsi googlenin ELTISI oglu gibi 1. sayfa 1. sira garanti :)

Simdi diyeceksiniz bu yaziyi neden yazdin. Bunuda soyle bir sozle aciklayim;

Ben yandim eller yanmasin :))

Ve bu yazimi yazmama asil sebep Turkiyede seo denince akla gelen ilk isimlerden biri ile yaptigim son calisma oldu. Bana rapor diye 30 bedava forumdan tanitim gosterilince anladimki SEO cular akilli degil !! Ben ahmagim

Burdan yeni baslayan arkadaslara onemli tavsiyelerim var;

-Eger cok ciddi bir projeniz yoksa olsada olur olmasada olur bir isse kendi yaginizda kavrulun
-Yok ben bu seodan anlamam illa para odeyecegim derseniz is yapacaginiz seocuya degil!!!! Seocunun is yaptigi adamlarla gorusun
-Kesinlikle ve kesinlikle pesin odeme yapmayin
-Ve bu seocularin en tehlikeli sinifi ise 3+1 devre mulk satar gibi google 1, sayfa 1. sirayi satan arkadaslardir.
-Uzun lafin kisasi seo yaptirirken bir kez daha dusunun.

Not: Gercek anlamda seodan anlayan arkadaslar varsa yeni baslayacak olan arkadaslara bir kac tavsiyede onlar yazsin bari insanlarin parasi bos yere heba olmasin.. Saygilarimla
suskun KaanCelik aHoruz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)
dediğin gibi 5 tane blog yazısı 2 sosyal medya paylaşan seocuyum diye geçiyor. Birde herkes 1.sayfa 1.sıra :D

Ben sitemin seosu için tamamen kendim az bir bilgim ile çalıştım. Araştırdım öğrendim 1 arkadaştan blog tanıtımları ( 10 tl ) 1 arkadaştan da yüksek pr li sitelerinden tanıtım yazıları ( 40 tl ) aldım sonuç 40 tl ye google de mükemmel başarı. Tabi benim de bazı yollarla denemelerim sonucu bir çok ürün isminde 1. sayfa 1. sıra. En güzeli kendin uğraşarak uğraşacaksın
Veysel

kişi bu mesajı beğendi.

www.kadinsalyasam.com

MehmetGUMUS3 MehmetGUMUS3 . Kullanıcı
  • Üyelik 26.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad M** G**
  • Mesajlar 757
  • Beğeniler 283 / 200
  • Ticaret 12, (%100)
Kimse 1.Sıra 1.sayfa garantisini yüzde yüz veremez. Bu saçmalıktan başka birşey değildir benim gözümde.
Veysel

kişi bu mesajı beğendi.

Teamtofas.com

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

halilozcevik adlı üyeden alıntı

dediğin gibi 5 tane blog yazısı 2 sosyal medya paylaşan seocuyum diye geçiyor. Birde herkes 1.sayfa 1.sıra :D

Ben sitemin seosu için tamamen kendim az bir bilgim ile çalıştım. Araştırdım öğrendim 1 arkadaştan blog tanıtımları ( 10 tl ) 1 arkadaştan da yüksek pr li sitelerinden tanıtım yazıları ( 40 tl ) aldım sonuç 40 tl ye google de mükemmel başarı. Tabi benim de bazı yollarla denemelerim sonucu bir çok ürün isminde 1. sayfa 1. sıra. En güzeli kendin uğraşarak uğraşacaksın

Bide reklamsiniz :)
halilozcevik

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

halilozcevik halilozcevik WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Genel Müdür
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ö**
  • Mesajlar 270
  • Beğeniler 233 / 60
  • Ticaret 20, (%100)

Aynen :) Gerçekten onun da etkisi oldu reklamsiniz dan bir çok ziyaretçi çektim.

www.kadinsalyasam.com

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Bende bir yorum yazayım , seo felan hikaye , bana göre seo (welcome-to-your-blog.html) ve etiket ten ibarettir. Bunu da her kullanıcı yapabilir. Benim kafama girmez , öyle forumda tanıtım yazısı , bilmem nereden bilmem ne linki. Bilmem ne bilmem ne.

Hatta şunuda yazayım , bir çok forumda okuyorum , yok makaleler özgün olacak , yok bilmem ne :D neyin özgünlüğü arkadaşım ?

Alın size örnek sitem 8 günlük

Buda 1,5 aylık site

Seo yada inanmam özgün içeriğede. Hiç birinede para vermem ..

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)

kaderebak adlı üyeden alıntı

Bende bir yorum yazayım , seo felan hikaye , bana göre seo (welcome-to-your-blog.html) ve etiket ten ibarettir. Bunu da her kullanıcı yapabilir. Benim kafama girmez , öyle forumda tanıtım yazısı , bilmem nereden bilmem ne linki. Bilmem ne bilmem ne.

Hatta şunuda yazayım , bir çok forumda okuyorum , yok makaleler özgün olacak , yok bilmem ne :D neyin özgünlüğü arkadaşım ?

Alın size örnek sitem 8 günlük

Buda 1,5 aylık site

Seo yada inanmam özgün içeriğede. Hiç birinede para vermem ..

Ne guzel yazmissinizda site istatistikleri yerine o hale nasil geldi anlatinda bu yaziyi okuyan arkadaslara fayda olsun bana gore aslolan paylasmak ve yardim

kaderebak kaderebak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 46 / E
  • Meslek tekniker
  • Konum Sivas
  • Ad Soyad S** K**
  • Mesajlar 392
  • Beğeniler 21 / 78
  • Ticaret 4, (%100)
Hayır ben sadece örnek amaçlı koydum , bilginin paylaşılacağı yerde paylaşımı yapıyorum zaten.

Fakat konu bununla alakalı değil :S

Ek Olarak: Yinede benim yaptığım yöntemleri kısaca anlatayım.

Öncelikle sitende , sitenin içeriğine göre , makale ,video v.s site neyi içeriyorsa 50-100 arası hergün bir kaç tane de eklenen içeriğin olacak.

Makale veya video yada her ne ise başlığın içeriği kısa ve öz anlatacak.

Linklerin index.php?123 v.s gibi olmayacak.

Örnek bir haber başlığın ,

Bugün Eşkiya İsimli Filmi İzledim

bugun-eskiya-isimli-filmi-izledim.html şeklinde olacak ve google da biri bu kelimeleri şu şekilde aratsa da seni bulacak

eşkiya filmi izledim ,filmi izledim eşkiya v.s v.s zaten bunlar bilinen şeyler.

Bunlara dikkat ettin mi ? Ettin. şimdi sıra geldi etiketlemeye.

Eşkiya,filmi,Eşkiya filmi,eşkiya filmi izledim,eşkiya izledim

Kaç etiket oluşturduk ? 5 ,1 de başlık var 6 şimdi google 1 makaleni 6 sefer indexleyecek.

Sıra geldi siteni Web Yöneticisi Araçları na eklemeye, ekledin mi ? Ekledin. Sonra site haritası göndereceksin , gönderdin mi ? Gönderdin. (Site haritan etiketleride içersin)

Sıra geldi analytics , ekledin mi siteni ? Ekledin

Sonra sıra geldi hite :D bir siteye hit düşmeden o site çok uzun zamanda index alır.

Hiti nasıl alacaksın :D bak benim imzamda var :D bu arada ticaret yapalım :D

Peki sen nasıl katkıda bulunacaksın ?

Sık sık farklı browserlardan , google da site:siteismi.com , araması yapacaksın. Ne yararımı var ? Zamanla görürsün :D

Wm aracına gelip 2 günde bir site analizi yapacaksın , bir kaç forumda da , başlık açıp link verirsen işlem tamam :D

Ben bunları uyguluyorum.
EPINKO

kişi bu mesajı beğendi.

http://www.trbux.net Tıkla Kazan /Reklam ver Kazan- Joomla ücretli destek verilir.

• Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Otomotiv
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad V** T**
  • Mesajlar 459
  • Beğeniler 84 / 146
  • Ticaret 31, (%100)
Bilgilerini tum arkadaslarla paylasanlara tesekkur ederim

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al