30958
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilgisayarcınızı değiştirin :) Kapanma sorunları arkadaşların dediği gibi elektrik akımı ve ısınmadan olabileceği gibi pcnizdeki kablolardan da olabilir. Eğer kapanma yazılımsal nedenlerdense format atın driverlerinizi üretici sitesinden yükleyin ki uyumsuzluk olmasın. Ancak şuda deneyimimdir ki yazılım problemlerinde ya mavi ekran gelir yada sistem yeniden başlar. Konunuzda bilgisayarınız hakkında detaylı bilgi vermediniz için herkes kendi deneyimini aktaracaktır.Benim önerilerimde anakarta takılan kabloların incelenmesi.Olmazsa anakartı değiştirip deneyin . Onda oluşan küçük bir kısa devre hasar oluşturabiliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
advanced system care yazın direk geliyor
Iff sıkıldım.
oriares
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
82 / E
-
Meslek
Web Tasarımı & Programlama
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
bılgısayarında hıcbır sıkıntı yukarı kata yada asagı daıreye gotur sonucta aynı voltaj gıdıyor tum bınaya o yuzden bınanın tesısatından kaynaklı bır durum, bır haylı ılgılı arkadaslar yorum yazmıs tamamını okumadım acıkcası usendım fakat extra guc kaynagı olarak bır cıhaz alıp onu kullanırsan belkı ısıne yarayabılır dıye dusunuyorum
Newjack
Sms Onayı Gerekli
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Ram'i çıkar pin'leri yumuşak bir silgi ile arkalı-önlü sil tekrar tak, hayırlı olsun.
RuZzGaR
Aaltintas(){ //WmAracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front-end
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim tüm önerilerinizi dinlemeye çalıştım bilgisayarı tamirciye götürdük 5 gün orda ana bilgisayar olarak benim pcyi kullandılar 1 kere bile kendileri kapatmadığı takdirde kapanmamış sonra ekran kartını garantiye yollamışlar belki vardır birşey diye ama onlarda hiç kapanma yokmuş.
Sonra onboard olarak geldi eve şuanki hali video açtım 2 dakika geçmeden kapandı elektrikçi çağırdık prizlere falan baktı birşey bulamadı sadece hazır üçlü priz kullanmayın onun yerine elle yapılmış kullanın dedi belki ondan olabilir diye 6lı hazırladı aldık yine aynı.
Bu sorun nerden kaynaklı bi türlü çözemedik pcde desek bilgisayarcıda çalışıyor, evde desen hiç bi sorun çıkmadı :(
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
G** E**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Güzel bir UPS işini görecektir diye düşünüyorum. Akım dengeleyici ozellikleri de var diye biliyorum.
http://resimyuklepaylas.com