ismailkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım,Grafiker,Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar Adsense'de bana Pin için Posta gönderiliyor. Fakat google'de baktım vergi cezası felan dediler açıkcası tedirgin oldum hesabı sildim. Pin gelince'de artık öyle kalacak.
Sorum; Arkadaşlar Google'de herkese saçma sapan şeyler yazmış kafamı karıştırdılar. Vergi ödeme Zorunlumu ? Ödemessek Cezası varmı varsa ne kadar ?
Vergi'yi ödemek için ne yapmamız gerekiyor nereye başvurmak gerekiyor?
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Bana da ADWORDS 100 TL borç kitlediler, birşeyler dönüyor anlamadım. Bende hesabımı sildim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
nerde yazıyor vergi cezası falan ?
Veysel
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Otomotiv
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Panik yok sakin olun suan yururlukte boyle bir yasa yok. Olayi ozetlemek gerekirse kazanca gore vergi odemeniz gerekiyor fakat devlet sizden hangi yasaya dayanarak vergi alacagini bilmiyor. Buna en iyi ornegide en yakin vergi dairesine gidin ve internetten para kazaniyorum vergisini odemek istiyorum der size oyle baka kalirlar. Google zaten size yatirdigi paradan vergi kesiyor. Diyecegim sudur ki cokta forumlarda yazana kulak asmayin,
ismailkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Tasarım,Grafiker,Webmaster
-
-
Ad Soyad
I** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kardeşim aslında soruyu soran benim fakat soru alıyorum saçma oldu ama bildiklerimi okuduklarımı aktarıyım.
Kardeşim okuduğuma göre 30 ila 60 tl arası aylık kazancınızı tutun. Siz hiç diyorsunuz fakat 2.000 TL alanlar var birden fırılayabiliyor benimde 12 TL'den 89.72 TL'ye gitti. Hemen araştırdım baktım vergi cezaları yazılıyor. Hemen hesabımı sildim. Vergi Dairesi'ne gitmeniz gerekiyor felan yazıyordu %100 bir bilgim yok.