fubia adlı üyeden alıntı

Wp kısmını şu şekilde düşünüyorum desem daha doğru olur. Örnek X bir tema ve emlak sitesi oluşturduğumuzu düşünelim. Google bize der ki bütün css ve js dosyalarınızı tek bir dosya haline dönüştürün ve sıkıştırın. Valid HTML ve CSS sertifikası alın. Resimlerinizi optimize edin. SEO makalelerinin hepsinde bu vardır. Peki bu özellikleri wp'ye uygulayan var mı? İçerik kod oranını düşünen var mı? Herkesin wp dediğinde olması gereken ilk şey all in one seo pack.

Film sitelerinin hepsi aynıdır, temaları çeşitlilik gösterebilir. İnsanlar siteye girdiğinde nerede reklam var, nerede yok, bunları hatırlar. Bu nedenle A,B,C sitelerinin aynısı bu site, A sitesinde olan sorun B sitesinde de kesin vardır diyebilir. B sitesine giren birisi şunu diyebilir "Yine C sitesiymiş bu geçen film aradım link çalışmıyordu" Bunlar hep negatif etkilerdir ve ziyaretçi kaçırır. Benim eksi dediğim özellikler bunlardır. Yoksa wordpress sisteminine kim karşı çıkabilir?

Not: Kendi program indirme sitemi hazırlarken, insanların yanlışlıkla download butonları yerine adsense reklamlarına tıklamalarını keşfettim. Aynı şey oyun siteleri içinde geçerlidir. Eğer bir site wp ile hazırlanmışsa, wp ile 150 tane aynı site varsa, o kullanıcı internette program aramaya devam edecektir. Sonuçta, yanlışlıkla reklama tıklayan birisi, aynı temalı başka bir siteye girdiğinde bir daha yanlışlıkla da olsa o reklama tıklamayacaktır. Ama, tamamen özgün, hazır olmayan bir sistem olsaydı, o kullanıcının gelip reklama tıklama olanağını bir düşünün. (Bu anlattığım örnekteki sitemin reklamlarının tıklamasını teşvik etmiyorum. 300x250 reklam biriminde çıkan yeşil download yazısını gören ziyaretçi daha incelemeden tıklayabiliyor. İllegal bir durum veya reklama tıklamaya teşvik edici bir durum söz konusu değil.)

Bu anlattığım kendi tecrübelerimdir. Aynısını bende yaparım. Kendinizde şunu deneyimlemiş sinizdir. Bir internet kullanıcısı bir internet sitesine girdiğinde, o sitenin faydalı olup olmadığını 3-4 saniye içerisinde anlar. Faydalıysa ziyaretine devam eder, değilse çıkıp başka alternatif siteleri ziyaret eder.

Değerli yorumlarını için teşekkür eder, fikirlerinize ve düşüncelerinize saygı duyduğumu bilmenizi isterim. :)

işte Hocam benimde anlatmak istediğim, Farkı kendiniz yaratacaksınız. Kimse JS dosyalarını sıkıştırmazken siz sıkıştırın. Reklam yerleşimi temaya göre değilde ziyaretçiye ve içeriğe göre olmalı. O yüzden Adsense Uyumlu tema mantıgından uzak dururum hep.

Site içerik kalitesini, sadece Yayınladıgınız yayınlar oluşturmaz. Tasarımıda etkiler, reklam yerleşimide. Bu yüzden bir site açarken önce ziyaretçisi kendiniz olun. Ben olsam bu sitede yazıyı okurmuydum ? Syfaları gezermiydim diye. Bunu başarıyorsanız, Oturun ve izleyin. Gerisini google hal eder.