Levante - Atletico Madrid maçını canlı izle
sorgusunda, 110. sırada çıkıyorsunuz. Ama bazı meta taglarda hata var. Mesela;
yukarıda yazdıklarım Ratıng olarak yazılmış. Rating olarak düzeltin. Sosyal medya hesaplarını kullanın ve açılış sayfanızı (index.html) daha zengin tutunuz.
sorgusunda, 110. sırada çıkıyorsunuz. Ama bazı meta taglarda hata var. Mesela;
yukarıda yazdıklarım Ratıng olarak yazılmış. Rating olarak düzeltin. Sosyal medya hesaplarını kullanın ve açılış sayfanızı (index.html) daha zengin tutunuz.
Cevabınız için teşekkürler hocam:
düzeltme bu şekildemi olucak yoksa sadece Ratıng olan kısmı Rating olarak düzeltsem yeterli olucakmı ?
Ek Olarak:
hocam site içerisindeki linklemelerde neden yeni sekme açtırıyorsunki seo çalışman yanlış
hiç target blank kodu kullanmadım hocam. İçerikler ve linkler aynı sayfada açılıyor şuan. Siz hangi linkten bahsedıyorsunuz tam olarak.
Ek Olarak:
hocam sanki google seçicilik yapıyor gibi, yahu kıyısından köşesinden reklam çıkan, tıkladıkça abuk sitelere yönlendiren canlı yayın siteleri başta çıkıyor, ter temiz saf bir site açmışsınız, şahsen beğendim, biraz seo çalışması işinizi görür zannımca.
Teşekkürler hocam daha hiç ne reklam kullandım ne bişey yayınlarda kendımce yazılar gırıyorum ozgun bı sekılde fakat hala2 3 gun sorna index alıyor. Şuan için parada harcamak istemiyorum bi çıkıp site kendini gösterse yapıcamda bıseyler yok işte site ortalıkta .s