fubia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Levante - Atletico Madrid maçını canlı izle
sorgusunda, 110. sırada çıkıyorsunuz. Ama bazı meta taglarda hata var. Mesela;
yukarıda yazdıklarım Ratıng olarak yazılmış. Rating olarak düzeltin. Sosyal medya hesaplarını kullanın ve açılış sayfanızı (index.html) daha zengin tutunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam site içerisindeki linklemelerde neden yeni sekme açtırıyorsunki seo çalışman yanlış
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam sanki google seçicilik yapıyor gibi, yahu kıyısından köşesinden reklam çıkan, tıkladıkça abuk sitelere yönlendiren canlı yayın siteleri başta çıkıyor, ter temiz saf bir site açmışsınız, şahsen beğendim, biraz seo çalışması işinizi görür zannımca.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ana sayfanda bulunan canlı mac ızle lınkınde yenı sekmede acıyor ayrıca ana sayfanda ıcerık cok az kod daha fazla ustelık alt tarafda bulunan kırmızı yazında anahtar kelımelerını gecırıp sadece onları kırmızı renk veya ıtalık altı cızlıgı yapmalısın gibi gibi daha bırcok sey
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Title in sadece canlı mac ızle den ulusuyor genişletmelisin anahtar kelimelerini göremedim sayfa aciklamanda yok.kendisitenin adında googlede arama yaptım ilk sayfada bile değilsin.bunları düzeltmelisin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Reklamcı
-
-
Ad Soyad
Ö** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yukarıdaki örnek bence daha iyi.
Ayrıca sitenin backlinklerine baktım yok dencek kadar az.sosyal paylaşım sitelerinde diğer bloglarda burdaki web masterların sitelerinde yorum yazarak yazı ve makale yazarak sitene backlink al.
hergün ana sayfana 20 karakter yazı ekle. doldur biraz orayı google gelince bişiler görsün.başarılar