sUstundag adlı üyeden alıntı

Bana bu tarz yazılar çok saçma geliyor. Neden? Bilmiyorum. Hayır 17 yaşında neyi çözdünüz? Neye el attınız ve düzelttiniz? Ne yaşadınız yaptınız da bana tavsiye veriyorsunuz. Önce liseni bitir, bir domain alıp - free host ile site açmak seni bize tavsiye vermeye mi itiyor, noluyor anlamıyorum.
Tamam bu yazıyı tenzil ediyorum ve yazıyı da tenzil ediyorum yorumlardan ama nasıl bir lakayıklıktır bu kardeşim? Anlayamıyorum ve cidden sinirleniyorum.
Çoğu zaman olumsuz yorum atmaktansa, hiç yorum atmamayı seçerim ama adamın biri (pardon, daha çocuk ve 18 yaş kuralı varken burda ne işi var? bunu da anlamış değilim) bana neden blog yazmam gerektiğini, nasıl yazmam gerektiğini anlatıyor. Üstelik "KESENİN AĞIZINI AÇACAKSIN", "LAN" kullanarak :S Bu nedir, anlamış değilim... Hiç mi hiç hoş değil...

Yaşla ilgili bir yaptirim var evet ama bu herkes icin gecerli degil. Ben uye oldugumda yanilmiyosam yas siniri daha da assagidaydi. Eger kalbinizi kiracak bir sey yaptiysam affola. Lan tabirini de eger yaziyi okuduysaniz size yada herhangi birine karsi hakaret olsun diye soylemedim.
Tekrar ve tekrar eger hakaret olarak algılanıyor ise ozur dilerim ama oyle bir amacim yoktu. Ancak tavsiye almaniz konusundaki keskin kriterleriniz biraz gereksiz.