zekuda
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar;
Ben sitemde düzenli olarak içerik paylaşıyorum ama bir site var ki paylaştığım içerikleri sürekli kendi sitesine koyuyor ama rar şifrelerini koyuyorum allahtan arkadaş onları değiştirmeye eriniyor iyiki yoksa üstüne konucak onların da, ben paylaştığım gibi adam bir kaç saat sonra içeriğimi (ç)alıyor. Ben google webmaster'den google gibi getir sekmesinden indexletiyorum içeriği mi ve
site:siteadresi.com diye arattığımda son 24 saat içerisindeki indexlerimi aratıyorum indexliyor ama genel arama yaptığımda adam benim içeriğimi aldığı halde gözüküyor indexi benim "site:" aramasında gözüken indexlerim normal aramada gözükmüyor.. Rar Şifrelerine site adresimi yazıyorum alıntı içerik yaptıkları belli olsun diye ama link olarak gözükmüyor adamda ben alıntı yapıyormuşum gibi mi algılıyor acaba google bu arada blogger kullanıyorum adam da wordpress var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
WGL
-
-
Ad Soyad
O** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Sitenin hitti varsa onunkı daha önce cıkar diye düşünüyorum siteyi şikayet edebilirsin google bir araştır istersen
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
AŞÇI
-
-
Ad Soyad
S** Ü**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Adamın manuel mi yoksa oto mu index çaldığı önemli bunu öğren. Öncelikle sitenin arama ayarlarında index i kapat, yani arama motorlarının görmesini engelle ve bir yayın paylaş ve yayın kalitesi kötü olsun bir sürü adi link vb vb vb kötü amaçlı yazılım sitelerine giren yazılar. Eğer o adamda yayınlanmış ve index almışsa sil sitenden sonra index ayarlarını düzenle, 1 hafta sonra o sitenin yerinde yeller esiyor olacak
Daha önce bir kere öyle kurtulmuştum ama adam botla bakmadan çekiyordu ve anlık hemen alıyordu bu sebeple bende işe yaradı sende yarar mı bilemem
Iff sıkıldım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Pöh
-
-
Ad Soyad
B** A**