sUstundag adlı üyeden alıntı

Şunu anlayamıyorum, 30 yaşındayım ve ben, benim yaşıtım, benden de büyüklerin bu işlerle (web) ile ilgilenmesi sizlere göre daha nadirdir. Çünkü bizim erken yaşta bilgisayar ile tanışma imkanımız yoktu (Özellikle kentsel bölgelerin dışında olan, kasaba - mecra insanları için) bilgisayar demek, bir araba parası, lüx, aylık ev ihtiyacı demek, gereksinimi hayat gayesi olan insanlar için gereksiz demekti.
Ben bugün evimi, ailemi yani tüm geçimimi bu işten sağlıyorum ve bu işe saygı duyuyorum. Kim ekmeğine saygı duymaz ki? Ve saygı duyulmasını istemez ki? Yani gereksiz dediğin keskin kriterler, bundan dolayıdır...
Elbette bu işi genç yaşta yapan ve sürdüren insanlar var. Ben her zaman saygı duyuyorum, bu işin yaş ile alakası yok ama sen bir webmaster sitesinde, yazım - dil bilgisi sıfır bir şekilde, yılda 40 lira verildiği için "KESENİN AĞIZINI AÇMAK" olarak nitelendirmeler yaparak, "LAN" kullanarak, bu işten geçim sağlayanlara nasihatlar veriyorsun. Keşke, o saçma sapan dediğin "GÖĞÜS BÜYÜTME DUASINI" yazsaydın. Belki birilerinin işine yarardı...

İyide hocam bu işi illa para için yapanlar yok ki.Hobi olarak blog yazanlar bile var.Saten kesenin ağzı açılacak tabiri onlar için geçerliydi.Blog açmak için en azından cebinizden belli bi miktar para çıkıyor kimse bunu inkar edemez(Blogger vs. siteleri işin içine katmıyorum).Hocam siz benden daha tecrübeli ve profesyonelsiniz.Benim size burada nasihat verecek halim yok. Sırf bi yazıda lan kelimesi geçiyor ve bunu kimseyi hedef alarak söylemediğim halde kavga çıkarmaya ne gerek var.
Bu arada ben kimsenin işine veyahut hobisine karışamam.Hakaret olarak algılanıyorsa tekrar tekrar özür dilerim ama benim öyle bir amacım yoktu.