Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba arkadaşlar.
Bir blog/portal benzeri bir site kurmayı düşünüyorum. Yoğunlaşmak istediğim konu ise etik hacking. Merak ettiğim bu kategoride bir site warez kapsamına girer mi ve bu bağlamda hosting bulmakta zorlanır mıyım? Videoları Vimeo ya da YouTube üzerinden çekeceğim. Proje dosyalarını da dış servislerde barındırabilirim. Hostta yer alacak tek şey yazılı içeirkler ve bağlantılar olacak. Ayrıca reklamveren bulmakta ve reklam vermekte zorlanır mıyım merak ediyorum. Cevpalarınız için şimdiden teşekkürler :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Beyaz Hacker sayfası olacak anladığım kadarıyla,
Güzel bir çalışma olur, devlet'de bu yönde yatırımlar yapmaya başladı.
Reklam alma konusunda; son zamanlarda yeni yasayla beraber çok site kapatıldı Vpn,Download firmaları ile satış ortaklığı yapabilirsin özel dosyalarını anlaştığın dowload sitesine yükle hesap satılırsa para alırsın yada indirme başına para alırsın güncel tutarsan tutar kardeşim, tüm insanları sanal tehlikelerden korunma yollarını anlatmak bilinçlendirmek lazım
Host konusunda sıkıntı yaşamazsın yaşarsan yardımı olurum, legal bir paylaşım yaptıktan sonra sıkıntı yok
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ama birilerininde illegal işler ypaması lazım yoksa ne gerke var beyaz hackerlara :)
ozibu51
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci-Serbest meslek
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kurunca site adını bana pm aatarmısın merak ettim siteni
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
:D Romanya'dan bir sunucu al sen dostum paylaşımlar can yakıcı gibi :))
zaten bir çok platform var bazı dostlarım bu işlerle haşır neşir warez paylaşım gibi düşün google asla sevmez zaten ama özel reklam vermek isteyen çoktur çünkü artık güvenlik zaafiyeti arayan zarar vermek isteyen çok ergen var illaki sana ulaşabilir "müstehcen sektörü gibi bu istediğini bulana kadar arar :D"
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğretmen Adayı
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Batuhan adlı üyeden alıntı
Yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.
Olayın bu legal/illegal meselesi biraz karışık gibi olmak zorunda oluyor o yüzden endişe ediyorum açıkçası. İnsanlara bir sistemin ya da bir ağın zayıf noktalarını, güvenlik açıklarını anlatabilmek için onlara bu açıkları göstermek ve işlerin nasıl yürüdüğünü de anlatmak gerekiyor. Yoksa ortaya virüsün nasıl çalıştığını bilmeden anti-virüs yazılımı yapmaya çalışmak kadar beyhude bir çaba çıkıyor. Konunun bu tarafının diğer bölümü yaralayabileceğinden korkuyorum diyebilirim.
Hacking kavramı ülkemizde -yine daha önce bahsettiğim saçma insanlar yüzünden- çok yanlış anlaşılıyor. Beni bu işe iten de biraz bu oldu açıkçası, o kadar çöp bilgi dolanıyor ki internette görseniz şaşırırsınız. Ben de hem elle tutulur sağlam bir kaynak oluşturup bunu yayınlamak hem de kitleyi bilinçlendirmek niyetindeyim.
Bir de aklıma gelmişken, sanırım bu içerikle Adsense gibi servislerden yararlanamıyorum değil mi? İlk 5-6 ay yada ilk sene boyunca zaten pek reklam almayı düşünmüyorum. Elimde 250-300 liraya yakın bir reklam bütçesi var, bunu kullanarak sitenin adını duyurabileceğimi düşünüyorum. İnsanoğlu zaten doğuştan meraklıdır, bu konuya da insanların gösterdiği büyük bir merak var.
warez içerik olayına girceğini sanmıyorum ama tabiki daha bilgili forum üyelerinin yorum yapmasında fayda var gayet güzel bir işe kollarınızı sıvamışsınız inşallah dilediğiniz gibi olur merakla sitenizi beklemekteyim.
Hayat seni yıkabilir ama önemli olan yıkıldığın zaman daha sağlam ayağa kalka bilmektir.
Drstop75
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum zehrin panzehri virüsün antisi var hackinde etiği olsa sorun olmaz :)
Kur derim fakat bizim türk milleti savunma değil saldırı yanlısıdır.Hack forumu kursan 50 bin etik kursan 5 bin üye olur örnek :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğitim amaçlı dersin ve içeriğinde reel site hacklemezsen sorun yaşamazsın...
www.dikkatçekiyorum.blogspot.com // Yapacak daha iyi işin yoksa tıkla...