lostyazilim

Google Adsense Politikaları Ve Hakkında Bilgi

9 Mesajlar 1.089 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

CiqaraReis CiqaraReis Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 29 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba Arkadaşlar ;

Google Adsense Hakkında Sizlere Bilgi Vermek İstiyorum.

Video Anlatım ; Google Adsense Ekibi Özge Hanım Tarafından Hazırlanmıştır.

[M]http://www.dailymotion.com/video/k2tzLkE3P8FP8M7FSyl[/M]

Kaynak ; http://www.wmsiten.com/google-adsense-politikalari-ve-reklam-yerlesimi.html

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
Video veya Oyun öncesi gösterilen reklamlar Yasakmış. Siz gidin onu Külahıma Anlatın Özge Hanım. Nasıl Adam kayırdıklarını çok iyi biliyoruz elhamdülillah...

Bu adsense Ban Sebebi değil midir ? diye sormak Lazım Adsense Söz Çalışanlarına.

Bu adsense Ban sebebi değil mi ?

Adsense çıkıp biz Reklamvereni koruyoruz demesin, demeye de hakkı yok. Siz adsenseye ne kadar çok kazandırırsanız o kadar çok gözde olursunuz. Bu yüzden 20 milyon gösterime Premium hesap veriliyor.

Siz yapsanız bu yerleşimleri 2 gün sonra ban yersiniz. O yüzden gaza gelmeyin.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Video veya Oyun öncesi gösterilen reklamlar Yasakmış. Siz gidin onu Külahıma Anlatın Özge Hanım. Nasıl Adam kayırdıklarını çok iyi biliyoruz elhamdülillah...

Bu adsense Ban Sebebi değil midir ? diye sormak Lazım Adsense Söz Çalışanlarına.

Bu adsense Ban sebebi değil mi ?

Adsense çıkıp biz Reklamvereni koruyoruz demesin, demeye de hakkı yok. Siz adsenseye ne kadar çok kazandırırsanız o kadar çok gözde olursunuz. Bu yüzden 20 milyon gösterime Premium hesap veriliyor.

Siz yapsanız bu yerleşimleri 2 gün sonra ban yersiniz. O yüzden gaza gelmeyin.

Haberler sitesinde pek bir şey göremedim, yada benim dikkatimden kaçtı.
Oyunskor'da ise oyundan önce gelenin reklam olduğuna açık bir şekilde dikkat çekilmiş zamanında bende yapmıştım bir şey olmamıştı.

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Haberler sitesinde pek bir şey göremedim, yada benim dikkatimden kaçtı.
Oyunskor'da ise oyundan önce gelenin reklam olduğuna açık bir şekilde dikkat çekilmiş zamanında bende yapmıştım bir şey olmamıştı.

Haberin içinde yer alan videoyu 10 sn izleyin anlarsınız hocam.

Adsense Çalışanlarının çıkıp şu ban sebebidir diyip yıllardır o reklam yerleşimlerini kullanan, hata öyleki frame ile warez sitelerde reklam gösterimi yaptıran o kadar çok yayıncı var ki anlatamam. Report etseniz bile değişen birşey olmuyor.
Bu yüzden Allah bizi Adsense Çalışanalrının şerrinden korusun. Banlama sebepleri kural ihlalleri değil, zevk meselesi :D

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Haberin içinde yer alan videoyu 10 sn izleyin anlarsınız hocam.

Adsense Çalışanlarının çıkıp şu ban sebebidir diyip yıllardır o reklam yerleşimlerini kullanan, hata öyleki frame ile warez sitelerde reklam gösterimi yaptıran o kadar çok yayıncı var ki anlatamam. Report etseniz bile değişen birşey olmuyor.
Bu yüzden Allah bizi Adsense Çalışanalrının şerrinden korusun. Banlama sebepleri kural ihlalleri değil, zevk meselesi :D

O konuda haklısınız adamların morali bozuk olduğunda banlıyorlar iyi gününe denk geldiğinde sahte tıklamaya bile ellemiyorlar.
Yalnız o videoyu izledim herhangi bir reklam çıkmadı ki çıksada bu DAILYMOTION tarafından yayınlanan bir reklam olacaktır, aynı Youtube gibi işleyen bir reklam sistemleri mevcut.

(Tarayıcınızdaki eklentileri, bilgisayarına virüs bulaşıp bulaşmadığını kontrol edin derim :D )

• Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

Engin07 adlı üyeden alıntı

O konuda haklısınız adamların morali bozuk olduğunda banlıyorlar iyi gününe denk geldiğinde sahte tıklamaya bile ellemiyorlar.
Yalnız o videoyu izledim herhangi bir reklam çıkmadı ki çıksada bu DAILYMOTION tarafından yayınlanan bir reklam olacaktır, aynı Youtube gibi işleyen bir reklam sistemleri mevcut.

(Tarayıcınızdaki eklentileri, bilgisayarına virüs bulaşıp bulaşmadığını kontrol edin derim :D )

Hocam güncel Kategorisinden herhangi bir haberi açın video olacalktır video içine reklam gömülü.

Evet video dailymation'dan çekiliyor ama, benim soylemek istediğim şu Hani Video Önü Adsense Yasaktı ? Dailymation olunca Serbest mi oluyor ?

• Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

Hocam güncel Kategorisinden herhangi bir haberi açın video olacalktır video içine reklam gömülü.

Evet video dailymation'dan çekiliyor ama, benim soylemek istediğim şu Hani Video Önü Adsense Yasaktı ? Dailymation olunca Serbest mi oluyor ?

Hayır, biraz önce izledim flow player ile yayınladıkları videolarda çıkıyor reklam hem video önünde hem video içerisinde altta beliriyor. Bilmiyorum anlaşmalı olabilirler. Yapılabiliyor izin alınınca böyle şeyler sanırım.

FIRTINA1453 FIRTINA1453 Bir Gün Mutlaka... Kullanıcı
  • Üyelik 22.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Van
  • Ad Soyad R** A**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 1 / 77
  • Ticaret 0, (%0)
Özge ablacım sen git kocana yemek yap yav ne işin var Google ile AdSense ile :D paylaştığım her yazının içerisinde hack kelimesinin defalarca kez geçtiği bir sitemde çatır çatır yayınlıyordum AdSense reklamlarını şimdi yeni bir sitemde warez hack gibi tek bir kelime bile yokken AdSense kabul etmiyor :D

İnternet Bizans ise, biz de FATİH'in fedaileriyiz!

CiqaraReis CiqaraReis Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 11.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek web tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** Ü**
  • Mesajlar 117
  • Beğeniler 29 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
Arkadaşlar video benim değildir Google Adsense Ekibinden Özge Hanım hazırlamıştır..

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al