bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Merhaba arkadaşlar sabahtan bu yana problemle karşılaştığımdan dolayı sizlerden yardım istemekteyim. Sitelerimin hepsi nedenini bilmediğim bir olay yüzünden geç açılmaktadır. Bu konuda yardımcı olabilir misiniz? Neyden kaynaklandığını ve nasıl düzelteceğimi bulamadım.
'' Kuvvete Dayanmayan Aciz Adalet, Adalete Dayanmayan Kuvvet Zalimdir. ''
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Siteniz 3.4 saniyede açılıyor ciddi bir problem yok sanırım. Kendi bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca Javascript dosyalarını yüklenen kod sırasında en altlara koymak baya bir fark yaratıyor açılma hızında.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sorun düzelmiştir. Ya birisi düzeltti ya da kendi kendine oldu ama tek istediğim birkez daha böyle problemle karşılaşırsam ne yapmam gerektiğidir. Yaklaşık olarak 6 saatdir problemli idi ve 1 saniyede düzeldi :)
Ek Olarak:
Wulcan adlı üyeden alıntı
Siteniz 3.4 saniyede açılıyor ciddi bir problem yok sanırım. Kendi bilgisayarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca Javascript dosyalarını yüklenen kod sırasında en altlara koymak baya bir fark yaratıyor açılma hızında.
Hocam sitem 1 dakika önce düzeldi şu an problem yok o yüzden ama bundan önce böyle değildi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kendiliğinden ortaya çıkmış kendiliğinden düzelmiş ise hosting firmasındandır. Yok bizden değil demelerine bakma bazen site sahibi operatörden daha iyi biliyor :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
bilal68
www.silahlioyun.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
CEO
-
-
Ad Soyad
B** Ö**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Wulcan adlı üyeden alıntı
Kendiliğinden ortaya çıkmış kendiliğinden düzelmiş ise hosting firmasındandır. Yok bizden değil demelerine bakma bazen site sahibi operatörden daha iyi biliyor :D
:) Olabilir sabah kalktığımda site kapalıydı ilk defa böyle bişi gördüm sunucuya reset attım düzeldi ama bu şekilde yavaş çalışmaya başladı. Şimdide düzeldi :D
Ek Olarak: Problem tekrar başladı ve kullandığım sunucu yetkililerine mesaj attığımda bana şöyle bir cevap verdiler.
Anlık olarak probleme müdahale için sunucunuzu yeniden başlatabilirsiniz ancak kalıcı bir çözüm için DDoS ataklara karşı koruma hizmeti sağlayan firmalardan destek almanızı öneririz.
Ddos ataklarına karşı korunmam için başka bir yöntem varmıdır bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz?