Çok sade ve güzel bir tema. Reklam alanlarıyla birlikte daha güzel bir hal alabilir. Kesinlikle geliştirmelisin :)
Teşekkür ederim bazı özellikler ve dizi kısmı kaldı bittiği zaman piyasaya süreceğim ancak bir fiyat belirleyemedim kafamda.
Eline emeğine sağlık. Anket sonucu mutlak 30 TL olacaktır ancak çoğul satış içinde şuanki haline yeterli bence. Daha geliştirirsen çok daha fazla edebilir.
Teşekkür ederim. 30Tl ideal bir fiyat gibi geliyor.
Emeğine sağlik hocam @cenktolga hocaminda dedigi gibi 30 tl olacaktır ama forumdaki arkadaşlar ucuza getirmek için arkadaşin ekmeğiyle oynamayın gerçekten bir emek var ve şuana kadar en beğendigim script.Tebrik ederim
Çok teşekkür ederim yorumunuz için.
Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Valla eline sağlık hocam benimde bu tarzda bir projem var fakata görsel açıdan herhangi bir bilgim olmadığından :),Ek olarak: Piyasadaki hiçbir scriptte neredeyse bir problem olduğunda ilgilenilmiyor ama siz destek kısmında da sorunsuz ilgilenirseniz güzel olur düşüncesindeyim. Film sitem olsaydı kesinlikle düşünürdüm :)
Hocam birde özür dileyerek admin paneli için bir demo kullanıcı adı ve şifre oluşturup atabilir misin? incelemek için.
Admin paneli veremiyorum kusura bakmayın çünkü daha tam anlamıyla bitti denemez ve hala localde çalışıyorum.