wmaraci reklam
tr.link

Google yine unuttu !

15 Mesajlar 2.265 Okunma
acebozum
tr.link

soulmy soulmy WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Öğretmen
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad O** Y**
  • Mesajlar 1722
  • Beğeniler 398 / 400
  • Ticaret 20, (%100)
Yağcı Yandex işte, ne olacak. Hep milli duygularımızı sömürüyor. Ne yazıkki başarıyor da.

Bir resim koydular diye hemen kanmayın. Üzülüyorum valla.
Batuhan

kişi bu mesajı beğendi.

.
googleasistan
reklam

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)

TheIce adlı üyeden alıntı

Tam olarak neden sıkılmadık mı?

3 yıldır bu forumdayım. Sırasıyla her 23 Nisan'da, her 19 Mayıs'ta, her 10 Kasım'da "Google yine ..." başlığıyla açılan her konuyu gördüğümde kenara birkaç kuruş atsaydım biriken para sayesinde şuan sitemdeki Adsense reklamlarına gerek kalmazdı.

Her sene birileri geliyor, "Google yine unuttu, Google hatırlamadı, Şerefsiz Google, Helal olsun Yandex, Yandex unutmadı, Kralsın Yandex, Aslansın Yandex, Google kullanmayın" başıklarından uygun bir tanesini seçip sitesinde yayınladığı 3 cümlelik konuyu burada paylaşıp altına kaynak olarak sitesinin linkini veriyor. Her sene birileri basma kalıp bir yazı çiziktirip "fermuara doodle yapan Google'ın unuttuğu bayramımız" diye postayı koyup bunu bulabildiği her yerde paylaşıyor.

Açıkçası o kadar sıktı ki bu artık, elimde olsa Google, Bing, Yahoo, Yandex ve Diğerleri kategorisinden gelen tüm postları Gündem sayfasından kendim için gizleyeceğim.
RUZGARBERAT

kişi bu mesajı beğendi.

ysrckr ysrckr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Finans
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad Y** Ç**
  • Mesajlar 44
  • Beğeniler 2 / 1
  • Ticaret 6, (%83)

Filmkorku adlı üyeden alıntı

Kendi degerlerimizi ve bayramlarimizi devlet buyuklerimiz unutmaya ve unutturmaya baslamisken googla bu konuda pek suc bulamiyorum.

malesefki gerçek :(

skype => yasar.cakir16

RoxiRox RoxiRox ▼ Wordpress | AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 28.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Developer, PHP, CSS, HTML
  • Konum Zonguldak
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 584
  • Beğeniler 45 / 155
  • Ticaret 5, (%100)
Bu konular bir çok kez açıklandı, halen neyin peşindsiniz ki.

wmaraci
wmaraci

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)

Batuhan adlı üyeden alıntı

3 yıldır bu forumdayım. Sırasıyla her 23 Nisan'da, her 19 Mayıs'ta, her 10 Kasım'da "Google yine ..." başlığıyla açılan her konuyu gördüğümde kenara birkaç kuruş atsaydım biriken para sayesinde şuan sitemdeki Adsense reklamlarına gerek kalmazdı.

Her sene birileri geliyor, "Google yine unuttu, Google hatırlamadı, Şerefsiz Google, Helal olsun Yandex, Yandex unutmadı, Kralsın Yandex, Aslansın Yandex, Google kullanmayın" başıklarından uygun bir tanesini seçip sitesinde yayınladığı 3 cümlelik konuyu burada paylaşıp altına kaynak olarak sitesinin linkini veriyor. Her sene birileri basma kalıp bir yazı çiziktirip "fermuara doodle yapan Google'ın unuttuğu bayramımız" diye postayı koyup bunu bulabildiği her yerde paylaşıyor.

Açıkçası o kadar sıktı ki bu artık, elimde olsa Google, Bing, Yahoo, Yandex ve Diğerleri kategorisinden gelen tüm postları Gündem sayfasından kendim için gizleyeceğim.

Fazlasıyla haklısınız, teşekkür ederim cevap için.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al