Tüm bilgilerimi aktarabileceğim, tasarımı ve özellikleri konusunda sınır tanımayacağım bir wordpress teması yapmak istiyorum. Bu bağlamda sizler en çok hangi temayı seçersiniz ?
En çok oyu alan tema ile ilgili kodlamalara başlayacağım...
Yapacağım sistemin genel özellikleri;
[*]Gelişmiş üyelik sistemi
[*]Üye ol, üye girişi, üye profili, arkadaşlık sistemi, özel mesajlaşma sistemi
[*]Film, video ve dizi sistemleri için daha sonra izlerim, favori film/dizi/video özellikleri
[*]Ürün girilmesini gerektirecek tüm tasarımlar için kolay ve gelişmiş ürün ekleme sistemi
[*]E-ticaret için alışveriş sepeti, ürün takibi, barkod sorgulama, paypal ve kredi kartı entegresi
[*]E-ticaret için gelişmiş yönetim paneli: üye takibi, sipariş takibi, ürünlerin istatislikleri, bütçe takibi
[*]E-ticaret için sipariş onaylandığında e-fatura baskısı word dosyası olarak pcye kayıt etme, müşterilerin geçmiş siparişlerini ve e-faturalarını takip etme
Yukarıdaki özellikler yapılacak tasarım ile alakalı yapabileceğim ve uygulayacağım ek modüllerdir... Sizden tek ricam istediğiniz temayı anket de oylamanız...
Şimdiden saygılar...
Not: Tüm değerli üyelerimiz istediği temada olmun dediği özelliği yazmalarını rica ediyorum. Buradaki tüm tavsiyelere kulak verip güzel bir projeye başlamak istiyorum...