lostyazilim
tr.link

facebook ve twitterın en büyük eksiklikleri?

24 Mesajlar 3.355 Okunma
acebozum
tr.link

xrople xrople Sms Onayı Gerekli Telefon Onaysız
  • Üyelik 17.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad E** S**
  • Mesajlar 298
  • Beğeniler 107 / 61
  • Ticaret 1, (%100)

ttw adlı üyeden alıntı

Ben bu sisteme bir türlü ısınamadım. Twitterın meydanı boş bırakmasından faydalanıp bir anda geniş bir kitleye hitap etmeye başladılar. Yani biraz fırsatçılık gibi bakıyorum olaya. Tabi sonuçta adamlar yapmış, güzel de yapmış ona diyecek yok.

Bu tarz bir açıktan faydalanmadan kimse yükselemezdi ki şuan videoları izlediğimiz vk.com bile Türkiye'de kaç kişi tarafından kullanıldı.

Ayrıca o dönemde sadece açılan ahsar değildi , ne bileyim antitayyib , mwitter gibi daha ismi sayılamayacak çakma mikrobloglar ile yapıldı en azından bunda bir emek var bu sistem çok gelilmiş bir sistem.

elektronikssl
webimgo

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

xrople adlı üyeden alıntı

Bu tarz bir açıktan faydalanmadan kimse yükselemezdi ki şuan videoları izlediğimiz vk.com bile Türkiye'de kaç kişi tarafından kullanıldı.

Ayrıca o dönemde sadece açılan ahsar değildi , ne bileyim antitayyib , mwitter gibi daha ismi sayılamayacak çakma mikrobloglar ile yapıldı en azından bunda bir emek var bu sistem çok gelilmiş bir sistem.

Evet dediğim gibi zaten çalışma profesyonel bizzat kendim üyeyim inceledim. Gayet başarılı. Diğer yandan vk.com un Türkiye'deki kullanıcılarından %90 lık bir bölümün ne için kullandığını biliyoruz hepimiz :rolleyes: Vk sunucularına çeşit çeşit videolar yüklüyorlar, vk nın da işine geliyor biraz.
xrople

kişi bu mesajı beğendi.

TheLacivert TheLacivert Invictus Maneo Kullanıcı
  • Üyelik 11.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Psikolog
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 1400
  • Beğeniler 497 / 496
  • Ticaret 0, (%0)
Fake hesap kontrolü yok ayrıca yaş kontrolü yok.

Kişisel görüşüm olarak da: Hem bu tür sitelerin ajan olduğunu söylüyorsunuz hem de biri çıkıp da kimlik nosuyla kayıt olunan yer yapsın direk üye olalım diyorsunuz bu ne perhiz ne lahana turşusu? Türk sitesi de olsa ajanlık yapmış olacak.
Neden bu kadar önemli insanlar olalım ki, herhangi birimiz bir yeraltı örgütü yönetip de facebook hesabı açacak insanlar mıyız?

En fazla izinsiz 3.parti şirketlere satarlar.

ttw ttw ... Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad B** H**
  • Mesajlar 536
  • Beğeniler 64 / 137
  • Ticaret 0, (%0)

TheIce adlı üyeden alıntı

Fake hesap kontrolü yok ayrıca yaş kontrolü yok.

Kişisel görüşüm olarak da: Hem bu tür sitelerin ajan olduğunu söylüyorsunuz hem de biri çıkıp da kimlik nosuyla kayıt olunan yer yapsın direk üye olalım diyorsunuz bu ne perhiz ne lahana turşusu? Türk sitesi de olsa ajanlık yapmış olacak.
Neden bu kadar önemli insanlar olalım ki, herhangi birimiz bir yeraltı örgütü yönetip de facebook hesabı açacak insanlar mıyız?

En fazla izinsiz 3.parti şirketlere satarlar.

Zaten bu kadar izlenme korkusu ya da açığa çıkmaması gereken işlerle uğraşanlar bu hesapları böyle aktif olarak kullanmıyorlar.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al