Teşekürler yorumlarınız için,

davutkara adlı üyeden alıntı

hayal gücü güzeldir, quup adında türklerin yaptığı bir sosyal ağ var aslında. Ama bilen yok istediğimiz kadar proje yapalım hatta en iyisini yapalım reklam ve tanıtım olmadıktan sonra bir işe yaramaz.

Benim de projelerim var bu alanda olmasa da ama atılamıyorum çünkü hep önüme bir şeyler çıkıp yolumun kesileceğini düşünüyorum bu yüzden sabit durumdayım.



Birçok arkadaş sitelerinde reklam sözü verdi pm atarak, ayrıca "org" isimli üye 100'den fazla sitesinde reklam alanı veya paylaş butonu şeklinde reklamımızıda yapacak. Hiç kimse reklam yapmasa bile sokağa çıkıp afiş asarım yeter ki bir yerlere getirelim..

tashift00 adlı üyeden alıntı

Fikir iyi ama bu çok zor bir iş.Öncelikle güven gerekiyor.Yaklaşık 1 ay önce Türk girişimciler tarafından ahsar.com kuruldu.Şuan gerçekten çok iyi bir yere geldi.


Evet güven hepimiz için önplanda olacak, gerek maddi anlamda gerek manevi anlamda. Bunu 1. yılımızı kutlarken göreceğiz inşallah:)

mamiysr adlı üyeden alıntı

Ciddi bir ekip kurulur ise eğer ben de back-end kısmında gönüllü olarak çalışırım.


Ekip kesinlikle boş insanlardan oluşmayacak, desteğiniz için teşekkür ederim. Konuya ekledim sizi de.

Ek Olarak:

eksiyukluproton adlı üyeden alıntı

Sistem ve ağ uzmanlığı, yazılım ve veritabanı uzmanlığı, grafik ve web tasarımı uzmanlığı ve MCSD sertifikalarım var. Elimden gelen birşey olursa destek vermeye hazırım.


Çok teşekkürler desteğiniz için, konuya ekledim sizi:)