ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Nasıl olcak ki ? Hesap hem kız hem erkek mi olucakYeni bir hesap açabilir buna müsade edeceklerini düşünüyorum durumunuzu anlatırsanız.
Ablam webmaster olmak istiyor. |
69 Mesajlar | 9.483 Okunma |
ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Nasıl olcak ki ? Hesap hem kız hem erkek mi olucakMuhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Kırsın dizini otursun evinde :D :D :D :D Şaka bir yana bir problem olacağını düşünmüyorum güzel bir isimle blog sitesi aç bırak doldursun siteyi :DMehmet GÜMÜŞ adlı üyeden alıntı
Yeni bir hesap açabilir buna müsade edeceklerini düşünüyorum durumunuzu anlatırsanız.ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Sorun da orda tema falan benimde fazla bilgim yok ona nasıl öğreticem? Şöyle yanında çalışacağımız bilgi sahibi birileri yok ki çırak olarakMuhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Kredi kartın varsa 20₺'ye domain alıyorsun 40₺'ye hosting alıyorsun fiytaları bilmiyorum tam olarak, sonra wordpress.org'a giriyorsun ücretsiz tasarımlardan beğendiğini indirip kuruyorsun eklentilerden'de all in seo'ydu galiba kur onuda internette sanıl yapacağın video'lu anlatımlarda bile var. Wordpress Yazı Ekleme diye yaz öğren göster ablana :)ShakenHidra adlı üyeden alıntı
Alan adı falan var ama hep bir sorun çıkıyor temalardaMuhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Nasıl Yani hocam..Muhsin ASLAN adlı üyeden alıntı
Dosya izinleri verdiğinden emin ol sonra da farklı bir tema yüklemeyi dene oda olmadı eklentilerin tamamını iptal et benden bu kadar kolay gelsin :)avsamerkezcom adlı üyeden alıntı
Bu işler böyle başlar. Facebookta profil açıp resimde albümdü gizlilik vs ayarlarını yapan wordpressde rahat yazı ekler. Sen ilk etapta temelini atıver. Diğer arkadaşların dediği gibi asıl facede zaman geçirmesin asıl asosyallerin yeri orası. Kız kaleminden çıkan yazı bir bayan sitesi olması durumunda bizden daha iyi iş çıkarır. Sende anahtar kelime başlık açıklama tarzı şeyleri halledersin.