CesuryureK adlı üyeden alıntı

Açtığınız bu konuya yazılan mesajları takip ediyor musunuz bilmiyorum ama konudaki mesaja cevap vermenizi istiyorum; http://wmaraci.com/forum/881061-mesaj169.html

Değerli Cesuryurek, evet her açtığımız konuyu takip ediyoruz. Buradaki atıf yaptığın yorum hemen hemen Geliyoo'yu ilk duyan arkadaşımız tarafından dile getirildi ve bizde elimizden geldiğince bu konuyu en ince ayrıntısına kadar aydınlatmaya ve herkese tek tek cevap vermeye çalıştık. Orada tam 17 sayfalık bir tartışma olmuş, özellikle Buray beyin bu konuda yazdığı cevaplar yine son yazılan o yoruma da cevap veriyor, 17 sayfa boyunca aynı şeyleri anlatmaya tabiki usanmıyoruz ama o başlıkta aynı cevapları tekrarlamak wmaracı'nda sadece kirlilik oluşturur. (8. sayfadaki 78. 79. cevapları okuyabilirsiniz.)

Orada arkadaş aslında soruda sormamış bu söylediklerimi teyit etmiş "cevap vermissiniz teşekkürler" diyerek herşey bittikten sonra piyasaya çıksanız diye bir öneride bulunmuş fakat bu bizim tercih ettiğimiz bir yöntem değil.

Geliyoo ekibi olarak, alışılagelmişin dışında bazı şeyler yapıyoruz bununda ne kadar iyi ne kadar kötü olduğunu zaman göstericek ama biraz farklı şeyler denemek lazım artık. Bu yöndeki tutum bizim tercihimiz bu yüzden, yaptık kullanın demek yerine, yapıyoruz, birlikte karar verelim, sizce nasıl olur? demeyi tercih ediyoruz.

Umarım açıklayıcı olabilmişimdir. Cevapsız kalan detaylar var ise özel mesaj ile veya yine ilgili başlık altında sorabiliriniz.

İyi forumlar.