Buray Savas ANIL adlı üyeden alıntı

Merhaba Cesuryurek; oncelikle elestirilerin icin tesekkur ediyorum. Kayda deger bulmadigim yazilar icin (vermis oldugun linkler ile alakali) yorum yapma geregi duymuyorum i sanlar kendi egolarini tatmin etmek icin elestirebilir yada sinirlerini bosaltabilir aslolan insandir bu yuzden ben gercekten insan gibi bilerek arastirarak ve yapici elestirileredaha cok onem veriyorum. Insanlari kirmak incitmek ve sirf yara alsinlar diye kendine yandas toplayarak bir tutum icine girmek acikcasi bana ne insani ne de yapici geliyor. Benim calismalarimda yada yazilarilda art niyet ve tutarsizlik yok size gore yada kendince dusunen kisilere gore yanlis gelebilir. Her projem benim icin kiymetli ve zamaninda yapilmis projeler eger bir yerde hata yapicak olursam bedelini ben oderim bu nedenle bir ise girdiginiz zaman baskalarina zarar vermeden tum zararlari kendiniz cekiyorsaniz o zaman kimsenin lafi ile degil kendi fikirlerinizle devam edersiniz. Ilgin icin tesekkur ediyorum. Zamani geldiginde herkes gereken cevabi alacak bundan emin olabilirsiniz.

Buray Bey umarım istediğiniz yerlere gelir projeleriniz, pm ile nacizane birkaç şey paylaştım okuyup değerlendirirsiniz inşallah iyi çalışmalar...