başka ne var?
Ne konuda ?
Teşekkürler, yeni blogunuz hayırlı olsun. (blogunuzada yorum bıraktım) :)
Teşekkür ederim :)
Blogunuza konu ile ilgili yorum bıraktım. Makaleniz gayet başarılı ve aydınlatıcı, Bu arada yeni blogunuz da hayirli olsun
Sağolun böyle yorumlar görmek çok güzel.
Mağara Adamı adlı üyeden alıntı
Hocam Yazı güzel elinize sağlık. Ama bence işin Püf Noktası"Blog Yazılarınızın Okunmasını Sağlayacak Formülü Açıklıyorum" Böyle Başlıklar :)
Evet bende o konuda ısrarcıyım :)
Arkadaşlar onedio sitesinde paylaşmayın. Çünkü size kaynak kodu bile adamlar nofollow olarak veriyor. Burada ben hamallıktan başka bir şey görmüyorum. Adam konunun tamamını okuduktan sonra senin linkine tıklamaz. Artı link için ekleyelim dersek oda nofollow veriyor. En kötü yanı ise sitenin güncellenen içeriği bol olduğundan sizin sayfanızın kalitesi düşer. Google sizin sayfanızı kalitesiz kayda alır.
Amaç backlink almak değil zaten. Farketmediniz sanırım ama yazınıza nasıl ziyaretçi çekebilirsiniz. Backlink amaçlı olsaydı farklı yöntemler bahsederdim. Amaç blog yazarlığıdır ki blog yazarının can damarı ziyaretçidir. Backlink için belli bütçe ile backlink sağlanır. Onedio sadece ziyaretçi göndermektedir ve ben oradan güzel sayılarda ziyaretçi sağlıyorum. Yani okuyan okumayan fark etmiyor. Ayrıca isterseniz 1hafta ya da 1 ay sonra yayınlayın farkı görün.
elinize sağlık. detaylı anlatım için teşekkürler.
Esprili ve faydalı bir yazı olmuş teşekkürler
Teşekkürler
Ben ilk denememi yaptım -> http://goo.gl/YRhRiS içeriğin tamamını eklemedim
Sonucu yazar mısınız ? Tabi konunuz da önemli bu konuda belki ilgi olmayabilir. Onedio kaydediyor ama görünmüyor.