Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Sorun gözükmüyor. Kullanıcı bazlı bir sorun gibi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bende de sıkıntı yok hocam.Fazla sekme açtığınızdan olabilir mi ? Sayfa yüklenmesini geciktirebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Front End Developer
-
-
Ad Soyad
F** Ş**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
32 Sekme açık hocam, bence ondan olabilir (:
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla nedenini anlayamadım bu gune dek 40'a yakın sekme ile de çalıştığım oluyordu ama olmuyordu böyle bir sorun şu anda neden var anlamadım. Sekmeleri kapattığımda da yaşanıyor bu sorun bu sabahtan bu yana var. Sanırım LiteSpeed'de bir güncelleme yapıldı belki kötü amaçlı istekleri inceleyen yeni güncelleme nedeniyle olabilir yada yurt dışı çıkışlarında bir problem olabilir sunucu firmasının nedenini bilmiyorum ama bir sorun var eminim. Bütün browserlarda denedim cep telefonunda bile aynı sorun.
Ek Olarak: 152 inç Panasonic ekran kullanıyorum sekmeler de bilgisayarın kaldırabildiği sürece sorun oluşturmaz sorun başka zaman zaman browserda kesintiler de oluyor bence dışa çıkışlarda bir sorun var gibi. Browser'da kesinti sonrası read more kısmında DNS hatası ile ilgili bir mesaj geliyordu tekrar çıkarsa ekran görüntüsü atarım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
WMaeacında Refresh kullanılıyor. Sayfa gösterimini artırmak ve Yeni açılan konuları göstermek amaçlı oolsa gerek. Sayfa kendini yenilerken böyle bir manzara ile karşılaşmış olabilirsiniz.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...