webnetmaster adlı üyeden alıntı
Hocam ofisim var ve ben zaten web tasarımı yapıyorum bulunduğum ilçedeki firmalara+ olarak 4-5 tane sitenin teknik işlerini takip ediyorum güncelleme yedek alma vs.
+ olarak bu 4-5 siteden gelen adsense kazançlarından pay alıyorum.
1000 tl ile bu işi sizin bahsettiğiniz şekilde zaten yapmanız mümkün değil.
Maliyeti az diyorsunuz domain hosting + 50 tl lik cihaz diyorsunuz sonra 1000 tl vereyim diyorsunuz nerden nasıl hangi şekilde başlayacağınızı bilmenizi es geçiyorum siz henüz bir gider bilançosu bile yapmamışsınız.
Seo da ana kural ilk sayfaya çıkmak değil orada uzun süre kalabilmektir. Bunu her web ile uğraşan bilir.
Size maliyeti en az bir hesap çıkarayım hocam lütfen iyi okuyun
1- Domain ücreti 20 tl
2- Size orta derecede idare edecek host ücreti yıllık 30 tl
3- Tasarım olarak kaliteli kullanışlı esnek bir wp tema ortalama 100 tl
4- Voip cihazı nedir kaç tl dir bilmiyorum siz belirtin.
* siteyi açtınız yayında içeriklerinizi girdiniz bitti.
5- Twitter facebook hesabı açtınız takipçi ve beğeni çektirdiniz 50 şer den 100 tl
6- adwords kupon koduyla 25 tl harcayarak 1 ay google reklamı 25 tl
Voip masrafı dışında şu an tüm giderleriniz 275 tl
1000 lira teklifiniz ettiniz bana, ben varım bu işe buyrun o zaman.
Ne zaman başlayalım ortaklığa ?
1000 tl değil 1500 tl vereyim ama anlaşamadığımız bir konu var.
Kaliteli Hazır sprit değil seoya uyumlu bir web sitesi yapılacak.Bu site her daim geliştirilecek.(bunu ortak olmak isteyen web tasarımcı yapacak.)
Siteye seo yapılacak.(bu site için sizde dediniz seo işi aylık veya yıllık değil sürekli olan bir çalışmadır )
Domain hosting hazır scprit totalde 200 tldir
25 tl lik kuponla 125 tl lik adwords yapılır diyorsunuz.
İyi güzelde istediğim bumu,
1000 tl ye yaparım diyorsunuz yukarıdaki
Domain hosting hazır scprit 25 tl lik kuponla 125 tl lik adwords bunumu yapıcaksınız.
Özgün kaliteli bir web sitesi ve buna seo yaparak 1000 tl ye ilk 5 e getirmeyimi.
Biz anlaşamıyoruz.
Ek Olarak:
Saf dışı kalırsanız sizde saf dışı bırakırsınız aslında ortak çıkar ilişkisine dayalı bir sistemden bahsetmiş arkadaş .
Telefonlar onunsa siteler sizin bunlar sizinse seo bilgileri gibi şeyler bir başka arkadaşın gibi gibi herkes ortaya koyduğu şeyi koz olarak elinde tutuyor olacaktır zaten .
Ortada su kaynatan kimse tüm sistemi çökertmiş olur elinde de ya sadece telefon numarası ki arayanı olmayan, ya domaini ki hostingi olmayan , ya hostingi ki domaini kendine ait olmayan alır çekilir kenara kendini de batırır sizi de batırır :) Tüm mal paylaştırıp 5 argüman varsa hepsi farklı kişilerde kalırsa sorun olmaz, zincirin tek bir halkası eksilirse o da diğer 4 halka da işe yaramaz . Böyle bir düzene oturtabilirseniz aranızda ki çiğ süt emen de kendi menfaatleri doğrultusunda yamuk yapamayacak konuma gelir.
Telefonlar onunsa siteler sizin bunlar sizinse seo bilgileri gibi şeyler bir başka arkadaşın gibi gibi herkes ortaya koyduğu şeyi koz olarak elinde tutuyor olacaktır zaten .
Ortada su kaynatan kimse tüm sistemi çökertmiş olur elinde de ya sadece telefon numarası ki arayanı olmayan, ya domaini ki hostingi olmayan , ya hostingi ki domaini kendine ait olmayan alır çekilir kenara kendini de batırır sizi de batırır :) Tüm mal paylaştırıp 5 argüman varsa hepsi farklı kişilerde kalırsa sorun olmaz, zincirin tek bir halkası eksilirse o da diğer 4 halka da işe yaramaz . Böyle bir düzene oturtabilirseniz aranızda ki çiğ süt emen de kendi menfaatleri doğrultusunda yamuk yapamayacak konuma gelir.
Gerçekden tebrik ederim sizi.Bunu 1 saattir anlatamadığımı sanıyordum.