Finallerin başlaması yüzünden uzun süredir bloga yazı ekleyemiyordum. Hazır ufak bir ara bulmuşken sizlere uzun süredir kullanmış olduğum bir uygulamadan bahsetmek istedim. Uygulamamızın adı Pushbullet. Bu uygulama sayesinde telefonunuza gelen bildirimleri bilgisayarınızda görebilirsiniz. Ayrıca internette gezerken herhangibir bağlantıyı veya resmi kolaylıkla telefonunuza gönderebilirsiniz.
Pushbullet’i Nasıl Kullanırım?
Öncelikle iOS tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız buradan, Android tabanlı bir cihaz kullanıyorsanız buradan uygulamayı cihazınıza indirip kurunuz. Ardından uygulamaya Google hesabınızla giriş yapınız. Telefona uygulamayı kurduktan sonra şimdi de tarayıcımıza bir uygulama kurmamız gerekecek. Eğer Firefox kullanıyorsanız buradan, Chrome kullanıyorsanız buradan eklentimizi indirip tarayıcımıza kuralım. Ardından eklenti simgesine tıklayarak oradan da Google hesabımızla giriş yapalım.
Bildirimleri Bilgisayarda Göremiyorum
Eğer bildirimleri hala bilgisayarda göremiyorsanız telefondan Pushbullet uygulamasına girip ayarlar bölümüne girin. Ardından en alttaki Enable/disable Notification Mirroring Service ayarına girin ve oradaki kutucukları aktif edin. Geri gelip test bildirimi gönderin. Bildirimin bilgisayarınızda gözüktüğünü göreceksiniz.
Kaynak: http://usluer.org/pushbullet-ile-bildirimler-bilgisayarda/