webnetmaster adlı üyeden alıntı

Hocam sen bildiğin yoldan ilerle sana zaten fikir paylaşanda kabahat.

Uğraşıp durursun yok seo yok meo, her koşulda da kabahatı ya siteyi yapana yada seo işiyle uğraşana atıp suçlar durarsın.

Emin ol adwords e aylık 100 tl lik reklam vererek amaçlarına daha hızlı ulaşırsın.

Panda 4.0 güncellemesi geldi bilmem haberin varmı son 5 ayda kaçtane güncelleme çıkardı google ? sıralamalar tepetaklak oldu etkilenende var etkilenmeyende seo seo seo diye diye ömrünü yer bitirirsin.

Senin gibi birçok müşteri ile ben defalarca karşılaştım ve karşılaşıyorumda,
Hepsine önerim bütçenizi aylık 100 tl adwords reklamına ayırın oluyor.

Kupon ile denesinler geri dönüşü görsünler diye hepsine ilk ay kuponla 25 tl ödeterek reklam verdirip, geri dönüşleri görmelerini sağlıyorum.

6 aydır adwordse aylık 100 tl den reklam verende var 1 yıldır reklam verende var.

Emin ol aylık 100 tl seo ya ayırsan adwords ten dönüşlerin yerini asla tutamaz.

Neden herkes adwords reklam veriyor sanıyorsunuz
1- Maliyeti ucuz
2- Güncellemelerden etkilenme riski yok
3- Spam filte sandox vb. gibi riskleri yok
4- Kurumsal ve ciddi bir izlenim gösteriyor
5- Geri dönüşünün iyi olması

Bu reklam veren firmaların/sitelerin seo dan haberleri yok sanırım !
Bir tek siz biliyosunuz seo uyumlu siteyi seo yu değil mi ?

Seo nun altın kuralı gecici değil kalıcı olabilmektir.
Kimsede ömrünü senin sitene seo yaparak harcamaz çünki gelecek olan bir güncellemede sıralamadan etklindiği takdirde sil baştan yeniden çalışma yapmak zorunda kalınıyor.
Ama adwords ile 3 günlük siteyle ilk sayfadasın ve yüzlerce sitede reklamın çıkıyor.

+
Yok benim senin bu anlatıklarına kafam basmadı diyosan.

1- Web alanında uzman sizin her türlü kahrınızı nazınızı çekecek sürekli size çalışacak iyi bir coder + grafiker bulacaksın ..!
2- Seo alanında uzman işi gücünü bırakacak sıfır bir siteyi zorluk derecesi yüksek bir kelimede ilk 5'e sokacak biri ile anlaşıp, projinizi hayata geçirmeniz için olmazsa olmazlar arasındadır.

Seo kafanda oluşturduğun gibi öyle basit bi kavram değil.

Karşında iş bilmez bunlardan anlayaman biri yok, sana deneyimlerimi tecrübelerimi anlatıyorum yol gösteriyorum halen daha 1000 tl den 1500 tl bahsediyorsun.

Tecrüben yok bilgin yok bari sana yol gösterene saygı duy

Sana en az maliyetli yol gösterdim.

Paran çoksa eğer seo uyumlu websitesi yaparım diye sana 5bin tl yede site yapan çıkar.
Emin ol wp de o sitelerden hiç aşağı kalmaz
hani senin o beğenmediğin, hani o hazır script olmayacak dediğin,
milletin o hazır scriptten binlerce tl kazandığı o hazır script wp işte.

Seo su güçlü en iyi hazır sistem hangisi diye başlık açın ve sonuçları görün % 90 wp dir.

Alt yapısı buna çok musait + siz o sistemi kullanmasını bilmez iseniz, nasıl içerik girilir nasıl kelimelerde başarı sağlanır konu nasıl açılır seo uyumlu yazı nasıl yazılır resimler seoya uygun nasıl yüklenir bunların hakkında bilginiz yok ise, size 5.000 tl lik site bile yapılsa bir arpa boyu yol alamazsınız.

Tek başınıza bu işi nasıl yaparsınız onuda izah ettim ama anlamıyorsunuz.

Yada anlamak istemiyor veyahut ortaklık adıyla bu işleri bilen birini kullanarak sonrasında saf dışı etme fikriyle para kazanma düşüncesi içerisinde olduğunuz aşikar.

Velhasıl kelam uzamasın tartışmaya dönüşmesin amacım sana yol göstermek fikir vermek.
Sizin ile ortaklık derecesinde ne fikirlerimiz uyuşuyor nede ortak bir yönümüz var.

Ortağınız olacak arkadaşlara Allah sabır ihsan eylesin.
Çünki Sizin gibi tecrübeli bilgili her konuda üst düzey bilgiye sahip biriyle ortaklık yapmak hiçte kolay olmayacaktır.

Umarım kazıklanmazsınız paranız da car cur olmaz.
Projenizde de başarılar diliyorum.

Öncelikle herşey bir yana vakit ayırıp olumlu,olumsuzda olsa cevap yazdığınız için teşekkürler.Herşeyden önce şuan yaptığınız emeğe saygı duyuyorum.

Şuan mesayi bitiyor.Saat 10 veya 11 gibi özelden yazdığınız bu mesajla ilgili cevabımı atacağım.