tamir seçeneğini denedim aşağıdaki hataları verdi. Site 5-6 aylık site durup dururken oldu. warez temadan kaynaklı olabilir mi acaba, virüs yada hack gibi bişey.
wp_users tablosunun durumu iyi.
wp_usermeta tablosunun durumu iyi.
wp_posts tablosunun durumu iyi.
wp_comments tablosunun durumu iyi.
wp_links tablosunun durumu iyi.
wp_options tablosu düzgün değil. Şu hatayı raporluyor: 2 clients are using or haven't closed the table properly. Wordpress bu tabloyu tamir etmeyi deneyecek.…
wp_options tablosu tamir edilemedi. Hata: 2 clients are using or haven't closed the table properly
wp_postmeta tablosu düzgün değil. Şu hatayı raporluyor: 2 clients are using or haven't closed the table properly. Wordpress bu tabloyu tamir etmeyi deneyecek.…
wp_postmeta tablosu tamir edilemedi. Hata: 2 clients are using or haven't closed the table properly
wp_terms tablosunun durumu iyi.
wp_term_taxonomy tablosunun durumu iyi.
wp_term_relationships tablosunun durumu iyi.
wp_commentmeta tablosunun durumu iyi.
Bazı veritabanı problemleri tamir edilemeyebilir. Daha fazla destek için problem ile ilgili hataların listesini kopyalayıp WordPress destek forumlarına yapıştırın.
Ek Olarak: Arkadaşlar sorunu çözdüm. Problem sağdan soldan güvenip aldığım .htaccess dosyası yada robots.txt dosyası.
Bu ikisini sildim çerezleri temizledikten sonra şak diye açıldı. Başkasının da başına gelir diye benden tavsiye bu ayarları fazla kurcalamayın :D
İlgi gösteren sorunu çözmeye çalışan arkadaşlara teşekkür ederim.