Bence seo para veren arkadaşlar onun yerine google adwords para versinler daha iyi yükselirler gibime geliyor.. :) Bu güncelemeden sonra adwords kulanan yayıncılar genelikle ilk sırada olcakları adım gibi eminim..

Ek Olarak:

Machine adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar bu panda güncellemesi nedir ? tam olarak ne anlama geliyor. Yani google spam siteleri indexlerden siliyor ? tam olarak anlamadım olayı kısa ve net bir şekilde açıklayabilecek bir hayırsever var ise cevabını dört gözle değil sekiz gözle bekliyorum :D çünkü sitem normalde 8 -9k hit alırken son bir aydır hitim bıçak gibi kesildi 1-2k kadar düştü.acep bu güncellemeyle mi alakalı ? gelen güncelleme ile eski haline döner mi ?

Bir anda hitin bu kadar düşmesini çözemedim yani bundan mı kaynaklanıyor ? spam siteler yüzünden sıralama değiştiği için benimde hitimi etkiledi galiba bu mudur sebeb ? panda güncellemeside bu spam sitelerini bulup yerine asıl sitelerin index'ini mi getiriyor ? sorular soruyu doğuruyor ya hadi hayırlısı :)


Panda böyle birşey spam ile kasılmış linkleri kökten siler.. Hitleriniz o yüzden düşmüş. Malesef bir daha zor 8k çıkarsınız.. Üzgünüm :(