miharbisukarak adlı üyeden alıntı
Netİnternet'ten SSD VDS kullanıyorum performans konusunda hiç sıkıntı yaşamadım ve tavsiye edebileceğim bir firma, bütün kurulumları tamamlayıp teslim ediyorlar yer sağlayıcı konusunda kesinlikle Natro'yu tercih etme derim.Fiyat konusunda pek iyi şeyler söyleyemesemde hizmet ve performans açısından işini görür diye düşünüyorum. Bir incele istersen.
https://www.netinternet.com.tr/ssd-vds-sanal-sunucu.html
Ni de zten hostingim var gayet kaliteli bir firma fakat ihtiyaçlarım için fazlasını sunuyorlar. Bakmıştım zaten araştırmamda ve pahalı geldi dediğim sebep yüzünden.
Hocam vps paylaştırılmış sunucu vds paylaşımsız sunucu diye biliyorum.Yani makinanın 2000 ghz işlemcisi varsa bunu sen ve diğerleri kullanabiliyor.Fakat vdsde sana 1000ghz işlemci verdilerse bunu o makinada sadece sen kullanıyorsun ve senden başkası erişemiyor diye biliyorum.VDS yi hız bakımından çokça öneriyorlar.
Peki en başta dediğim gibi istediğim şeyleri yapabiliyor muyum? Video önü intro koyma logo ekleme, upload, download, bu download ettiklerim kendi pc'me mi iniyor :D yoksa başka bir yere mi?
Paran varsa vds. Ama vpsde iş görür fazlasıyla. Digitalocean öneririm.
Özelden yazdım.
mesajım bulunsun merak ettiğim bi konu
Umarım faydalı olur :D
Hocam tavsiyem vds fakat vps de alabilirsiniz. Yalnız ingiltere veya alamanya lokasyon öneririm trafik konusunda sıkıntı yaşamazsınız
Trafik konusu diyorsunuz, fakat benim hit manyağı olmuş sitelerim henüz :) mevcut değil. Bu yüzden amaçlarım başka. Bunlar için önerileriniz nelerdir?
Türk firması olarak sh.com.tr dışında bir yerle çalışmanızı tavsiye etmiyorum
Bakmıştım sh'ye ama mobilden. Pc'den de detaylı bakacağım. Dediğim asıl amaç için düşüncelerinizi alabilir miyim hocam?
Sh güzel ama çok pahalı :D
Evet biraz öyle :)