Almış olduğunuz tescilin faaliyet alanı neler?
Birde marka başvurusu yapılırken yanlış bilmiyorsam 1 yıl araştırma süresi oluyor. Diğer sene markanız sizin oluyor.
Son olarak, şuan bir sürü firma var falan filan hosting bilmem ne yazılım gibi. Bunların firma geçmişleri araştırılıp sonra marka başvurusu yapıp daha sonra ise ilgili firmalara benim markamı kullanıyorsunuz diyerek insanların elini kolunu bağlamaya benziyor. Yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
Birde marka başvurusu yapılırken yanlış bilmiyorsam 1 yıl araştırma süresi oluyor. Diğer sene markanız sizin oluyor.
Son olarak, şuan bir sürü firma var falan filan hosting bilmem ne yazılım gibi. Bunların firma geçmişleri araştırılıp sonra marka başvurusu yapıp daha sonra ise ilgili firmalara benim markamı kullanıyorsunuz diyerek insanların elini kolunu bağlamaya benziyor. Yanlış anladıysam lütfen düzeltin.
Hocam araştırmalar yapıldı ve Resmi Gazetede yayınlandı. Şuana kadar Bir itiraz gelmedi ve 06.23.2014'de Marka belge ücretini yatırıp 2 ay sonra'da belgemi alıyorum.
7. Ay oldu başvuralı :)
Ve Marka Sınıfı : 42. sınıf. Bilişim yazılım vs. ile ilgili
Ek Olarak:
ülke ülke marka tescili yaparlar. Genel tescilleri zaten var ki. O başvurucak red yiycek itiraz edicek , kurumsal belge yollayacak, senden isteyecek belgeyi sen yollayamacayaksın. Sonra domaini düşürüp ona vericekler. Nttye soracak kısasa kısas mı? Evet derse kekon stili çalışacaklar hocam :d:d:d:d
Hocam :) Valla böyle diyorsunuz'da şaşırıyorum siz marka uzmanısınız sanırım ? Çaktırmıyorsun bizlere :D