Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Diyalog adlı üyeden alıntı
Knight online Nttgame ait degildir. Oyun ve sunucu Mgame'den saglaniyor.Orjinal sayfanin alt kismina bakabilirsiniz.
Game Cafe Services, Inc. Global tescili bulunan bir markadir.
Hocam galiba konu hakkında bilginiz yok, bu firmanın oyununu yıllardır oynuyorum ve hangi oyun hangi sunucu kime ait biliyorum. Knight online mgame'e aitti ve ileriki zamanlarda Ntt Game oyunu satın aldı. Ortak gibiler hisselerin çoğu Ntt Game'de. Oyun ise mgame'in sunucularında barınıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** S**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Nttgame bilmem kime ait olursa olsun bence hıc farketmez eğer marka tescili yapamayacak kadar aciz veya amatör insanlar ise bence herşey müstahak. Eğer turkiyede Nttgame diye tescilli bir marka varsa bunlar direkt suçlu durumuna düşerler. Ve hiç bir savunma hakları olmaz. Ne diyecek? Ben daha mı eskiyim bu sonramı açtı? Sormazlar mı nerde marka tescilin?
www.sefikselli.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
40, (%100)
hocam sevincinizi anlıyorum ama belgeleri elinize almadan keşke burada paylaşımda bulunmasaydınız bu konu sizin başınızı ağrıtabilir wipo davalarıyla
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafiker/Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
9, (%78)
mutlux'a katılıyorum.
tamam getirisinin güzel olacağını düşündüren bir durum fakat başını çokça ağrıtabilir dikkatli olun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Web Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
2 yıl önce ismini şuan hatırlamadığım marka tescili yapmadan .com ile satış yapan birisinin tüm isim haklarını .com.tr'yi tescil ederek düşürmüştük. Adam tonlarca mail attı ama nafile. İş tescil belgesini almakta bitiyor. Önce kucağına düşür, sonra öpersin.