Zen adlı üyeden alıntı

Son 10 yılda 100lerce yerli sosyal ağ projesi yapıldı ama hiçbiri bekleneni vermedi. Tv reklamı ile olacak iş değil.

Ünlüleri çekmeniz gerek o sosyal projesinde aktif olarak yer almalılar. Twitter gibi saçma sapan bir projenin tutma nedeni sadece ünlülerin yalakalarını çevresine toplaması sayesinde oldu.

Tamamen şansa bağlı birşey bu tip şeyler reklam yapacam diyorsan, Milyarlarca dolar reklam yapsan yine tutmaz.


Twitter gibi saçma sapanmı ? allah aşkına webmastersın birde nesi saçma sapan twitterın ? dünyanın en büyük en gerçek canlı haber ajansı twitter , çok örnekliyorum bu olayı ama Van depreminde takip eden insanlar farketmiştir daha tvler de olayın adı geçmezken twitterda kurtarma operasyonlarını izliyorduk , daha ajanslara tek bir foto düşmemişken olay yerinden binlerce foto vardı .

Böyle birşeyin nesi saçma ?

Haber ajansı olmasından öte yaşayan insanların kaynak olduğu kocaman bir bilgi havuzu.

Twitter olmasa televizyonların aptallıklarını yalanlarını izliyor olurduk , yıllardır tv izlemem haberleri olan biten herşeyi twitterdan takip ederim . Kullanmayı bilmediğinizden size saçma gelmiş olabilir . Ne kadar işe yarar olduğu ne kadar kullanabildiğinize bağlı . Basit bir örnekle bir kayıt çıktı yalanmı doğrumu tvlere kalsa öğrenemezsiniz aynı anda kayıtta konuşan iki kişi birden twit attı biri haddimizi aşan bir konuşmaydı özür dileriz dedi biri de yok böyle bişey sahte dedi anında anladık ki ses kaydı doğruymuş çünkü bir taraf doğruladı ve özür diledi. Ama twitterdan misal bu olayları takip etmeyenler hayır o kayıt sahteydi kanıtlandı diye kendi kendine avunup duruyorlar . Daha ötesi var mı ?

Bu kadar çok bilgiye bu kadar kolayca başka hiç bir yerden ulaşamazsınız.