XGames adlı üyeden alıntı

Beni yanlış anlamayın ama ekşi sözlük din'e hakaret küfür etti diye sedat içeri alındı diyorsunuz. Sizce hangi sosyal ağ sitesi kullanıcıların bilgilerini devlet ile paylaşmıyor? Hepside paylaşıyor Facebook,Twitter bunların hepsi de istenildiği anda herkesin bilgilerini ortaya döker.Şimdi ekşi sözlük din'e küfür ediyor kullanıcının ip'si isteniyor ama ip'yi vermiyor. Ben olsam ben de içeri attırırım. Böyle bir site yapacaksan devlet ile çalışmayı kabul edeceksin.

EK Olarak: Youtube'da yüklenen videolar olduğununda kullanıcıları nasıl buldular? iP ile, siteye girmiyorlar mı sizce? Hala giriyorlar.


Ekşi sözlük her kullanıcının ip adresini devlet istediği anda paylaşacağını üyelik sözleşmesinde de söylüyor , ssg de kanzuk da sayısız kere söyledi bunu gg tabiri bu yüzden var , bir sürü mod ispiyonları değerlendirerek böyle yazıları silmekle uğraşıyor bütün gün boyunca .

Şimdi site sizin biri küfür etmiş siz ipsini de vermişsiniz ama site sizin olduğu için ceza yiyorsunuz ki Sedatın davasnda tam olarak bu yaşandı , yoksa ssg dine hakaret falan etmedi ama gel gör ki tvler gazeteler ekşisözlükten dine çirkin hakaret saldırı gibi cümleleri manşet ettiler halkı galeyana getirdiler. Bu hakmıdır revamıdır ? Mark zuckerberg i de alsın sorgulasın cezalandırsın madem bizim savcılar , şikayet etmekten bıkacağınız kadar suç unsuru var facebookta ama kimse markı suçlamıyor , iş ekşiye gelince neden sedat suçlanıyor ?


Yani ip adreslerini ekşi sözlük veriyor , neden vermiyor diyerek olmayan bir durumdan bahsediyorsunuz .