LikeSend adlı üyeden alıntı

Ekşi sözlük her kullanıcının ip adresini devlet istediği anda paylaşacağını üyelik sözleşmesinde de söylüyor , ssg de kanzuk da sayısız kere söyledi bunu gg tabiri bu yüzden var , bir sürü mod ispiyonları değerlendirerek böyle yazıları silmekle uğraşıyor bütün gün boyunca .

Şimdi site sizin biri küfür etmiş siz ipsini de vermişsiniz ama site sizin olduğu için ceza yiyorsunuz ki Sedatın davasnda tam olarak bu yaşandı , yoksa ssg dine hakaret falan etmedi ama gel gör ki tvler gazeteler ekşisözlükten dine çirkin hakaret saldırı gibi cümleleri manşet ettiler halkı galeyana getirdiler. Bu hakmıdır revamıdır ? Mark zuckerberg i de alsın sorgulasın cezalandırsın madem bizim savcılar , şikayet etmekten bıkacağınız kadar suç unsuru var facebookta ama kimse markı suçlamıyor , iş ekşiye gelince neden sedat suçlanıyor ?


Yani ip adreslerini ekşi sözlük veriyor , neden vermiyor diyerek olmayan bir durumdan bahsediyorsunuz .


Hocam Ekşi Sözlük'te edilen küfürleri görmesem haklsınız diyeceğim ama kendi gözlerimle gördüm. TV'ler gazeteler'de yazanların hepsi doğruydu yalan birşey yoktu. Sedat filan beni ilgilendirmez, otursun sitesine sahip çıksın o zaman.