Böyle birşey olamaz bir bok yapamazlar kafana göre takıl çok istiyorlarsa mahkemeye gitsinler sen haklı çıkarsın , avşa adası babalarının malımıymış ki sitende domainde geçmeyecekmiş .


Blöf yapıyorlardır tutturabildiklerini sindirip silmek istiyorlardır, koskoca avşa adası bu sahipleri babaları mı ki isim hakları onlarda olsun.

Ek Olarak:

avsamerkezcom adlı üyeden alıntı

Marka işiyle uğraşan bir büyüğümden aldığım bilgiye göre bu şekilde dava etsede kazanamaz. Bu şekilde geçerli olması durumunda tekel oluşacağı için.


Dostum büyük falan aramana bile gerek yok mantıken olabilitesi yok bu durumun. O istediği kadar isim hakkını alsın , herkes kullanabilir kimse de çıkıp vay bunun isim hakkı bende diyemez öyle şey olurmu iyi haber sitelerindne tatil gezi sitelerinden alayından telif ihlali karşılığı para istesin o zaman yaz boyunca binlerce habere konu oluyor ada , hemen her gezi sitesinde onlarca yüzlerce kez ismi geçiyor . Neyin isim hakkıymış neyi alıyor . Mahalle yada başka birşey olması da birşeyi değiştirmez avşa adası işte orası :) sen sitende bahsederken teliften dolayı ismini veremediğimiz ada diye mi bahsedecekmişsin var mı böyle bir dünya ? :)

Tehdit edenin sitesi varsa linkini özelden atarmısın birebir aynısını klonlamak istiyorum gitsin sonra istediği yere şikayet etsin bakalım .

Bu sıralamada önünde olan sitelere telif bildirimi gönderen çakalların yaptığı şeyi yapmaya çalışıyor sanırım sana . Film işinde bunu çok yapıyorlar demek her işte yapıyorlarmış .