reload58 adlı üyeden alıntı

@Newyork arkadaşımızın hizmet verdiği platin paketi uygulandı. Bol hediyeli bir çalışma yapılmış. Mükemmel hizmet. Ayrıca kendimce de backlink aldım 25 adet.


Hocam Paketlerden uzak durmaya çalışın. Şöyle düşünün elimde 10 tane PR5 site olsun. ve Ben bu siteleri Paket olarak link satayım. 50 kişi bu paketi alsa sonuç ne olur ?
O PR5 siteler Çöp olur. +(Artı) 10 tane siteye aynı anda linkinizi eklesem ne olur ? cevap Basit Spam olur.

Paketlerin mantıgı budur. Ama link inşası dediğin ley çok farklıdır. Dofollow, Nofollow, Notext , Farklı anahtar kelimelerden farklı sayfalara link. Bunların hepsi bir bütündür ve zamana yayılması gerekir. 20 tane tanıtım yazınız varken 5 tane Footer aldıysanız ve siteniz 3 aylık bir siteyse, googlede suçu aramayın.

içerik girip Backlink paketi ile yükselseydi sıralama, biz niye emek harcıyoruz ki o zaman.

Alırdım 50 tane özgün makale. Sonra 5 tane Backlink paketi , sonra gelsin hitler. işler bu kadar basit değil hocam. Sabırla , ince ince dokuyarak yol almalısın.

Seo Puanınız isterse 100 olsun. Bir anlam ifade etmez bu. Googlenin , Facebook'un youtubenin Seo puanlarına Bakın ne demek istediğimi anlarsınız.



Belki biraz sert ve eleştirel yazı oldu ama kusura bakmayın gerçekler böyle. Size Backlink paketi çok işe yarar diyenlerin tek amacı , o paketi almanızı sağlamak. Kimse kendi yoğurduna Ekşi demez.

içeriğinizi zenginleştirin. Özellikle siteye gelen kişileri sitede tutmaya çalışın. Ziyaretçilerin sevdiği bir siteyi google daha çok sever.

Umarım en kısa zamanda bu sorununuz çözüme ulaşır Hocam. Geçmiş olsun. Sert uslup için de kusura bakmazsınız umarım.