lostyazilim
tr.link

Trabzonspor - CSKA Moscow Hakkında Yorumlarım

4 Mesajlar 1.116 Okunma
acebozum
tr.link

MakiLee MakiLee Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.08.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Ögrenci / Hafif Webmaster
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 4 / 25
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba Arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi çarşamba günü Trabzonspor vs CSKA Moscow maçı var.Bende bu maç hakkında yorumlarımı dile getirmek istiyorum.Tabi bu maç hakkında bilgi vermeyecem sadece aklimdakini sizlerle paylaşmayi istiyorum.Neyse konuyu uzatmadan geçelim.

Trabzonspor kaleci hakkında

Bence ve türkiye'ye göre en iyi kalecilerden ikisi bizde yani trabzonspor'da bunlar kim mi ? bunlar Tolga İle Onur ikiside Şenol Güneş talebeleri ikiside bizim ak yüzümüz bence kalede sıkıntımız yok gibi.

Trabzonspor defans hakkında

Bence en sıkıntılı noktamız Giray ile Glowacki ile anlaşmazlık bu durumu daha kötü yapıyor. Defasın göbeğinde büyük sıkıntımız var.Bu sorunu Mustafa Yumlu ile bu sorunda çözülmüyor ee elimizde kim kaldı ki ? kimse kalmadı ama Giray'ın yanına güzel bir stoper koyabilirsek daha iyi bir defans hattı oluşturabiliriz.Egemen Korkmaz ile iyidi defansımız ama olsun bu defansta uyum sorunu çözebilirse sorun kalmaz diye düşünüyorum.Gelelim sağ ve sol bek oyuncularına bu kanatlarda kimler var diyorsaniz sizi hemen aydınlatayım.Serkan Balcı { sağ bek } Ondrej Celustka { sağ ve sol bek } Piotr Brozek { sol bek } Marek Cech { sol bek } Ferhat Öztorun { sol bek } Tayfun Cora { sağ bek } gördüğünüz gibi nerden baksanız hep sol bek oyuncularımız var ama olsun bunlarda sağlam oyuncular tabi Serkan Balcı'nın geçen sene performansına göre bu sene kötü olsada iyi toplar kesiyor.Celustka zaten sol bek ona emanet uzun boylu olmasına rağmen hızlı olması ona allah vergisi herhalde. Neyse defansıda size azçok anlatmaya çalıştım.Geçelim orta saha oyuncularına.

Trabzonspor Orta Saha Hakkında

Bence en çok beğendiğim yer Colman ile Zokora'nın uyumu güzel bazı maçlarda hata olsada olsun bazen çok iyi bir uyumlu sağlayıp orta saha'yı geçilmez yapıyorlar.orta sahamız hem güçlü hemde çokluğu nedeniyle Şenol Güneş'e zorlamıyorlar.Marek Sapara,Alanzinho,Adrian,Aykut,Volkan,Sezer,Sercan ile orta sahamız güçlü bir grafik veriyor.Bence CSKA Moscow maçın'da orta sahamız ayakta kalırsa hertürlü gol pozisyonu olacaktır.

Trabzonspor Forvet hattı hakkında

Herkes'in bildiği gibi Türkiye'nin ve Trabzonspor'un yıldızı olan Burak Yılmaz en planda.Tabi son zamanların parlayan yıldızı olan o İstanbul takımlarında beğenilmeyen oyuncu olan Burak Yılmaz Trabzonspor'da adeta bir yıldız olmuş ve avrupa'nın transfer listesine adını yazdırmıştır.Geçelim diğer forvet oyuncularına bunlar kim mi ? buyrun bunuda sizlere açıklayım : Vittek,Halil,Pawel,Henrique,Murat Tosun'la forvet attımız oluşmaktadır. Tabi CSKA maçı'nın kilit oyuncusu Burak Yılmaz olacak bunu herkes iyi biliyor.Bence orta sahamız ayakta durdukça Burak Yılmaz çok gol pozisyonu yakalar ve Halil ile uyumlu oynarlarsa kesin gol atacağına garanti bile verebilirim...

Şimdi size maç hakkında kısa kısa bilgiler vereyim.

Maç öncesi

Kasım 2, 2011 21 : 45

Yayın : Star TV

Hüseyin Avni Aker Stadyumu — Trabzon

Hakem:‬ Alberto Undiano Mallenco‎

Saygılarla Selim Atalay

Nevadia

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

corpixx corpixx WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 29
  • Beğeniler 1 / 4
  • Ticaret 16, (%100)
Onu bunu bilmemde CSKA Alır diye tahmin ediyorum..
Handikaplı Cska'ya gircem..

LaMekan LaMekan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek WebTasarım
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad F** O**
  • Mesajlar 1272
  • Beğeniler 292 / 265
  • Ticaret 0, (%0)
Selimcigim bir Galatasaraylı olarak Trabzonspor inşallah kazanır ve kazanacakta gönlümüz Trabzonsporla

Adil Adil Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 1217
  • Beğeniler 99 / 125
  • Ticaret 3, (%100)
CSKA takımı deplasman takımıdır.Kontro atağa yatkın oyuncuları kendi evlerinde 80 bin kişilik stadta kendilerini göstermiyorlar diyebiliriz.Trabzon bugün topla çok oynarsa CSKA yetenekli oyuncuları ve kontra futboluyla Trabzonu ezer diye düşünüyorum.Bence ilk maça bakmayın CSKA Trabzonda daha iyi oynar.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al