baran1905
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncellikle konuyu yanlış yere açmışsam affınıza sığınıyorum. Evet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi sizce sinema yorumlarını alan kişiler olur mu ? Bir arkadaşım tam bir sinema tutkunu ve bugüne kadar yaklaşık olarak 4 bine yakın sinema filmi izlemiş ve kendince sinema yorumları yazıyor yorumlar tamamen kendi düşünceleridir ve izlediği filmin kendisinde bıraktığı izlenimleri yorumlayarak yazıyor sizce bu yorumları alan çıkar mı ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
78, (%100)
Kesinlikle tamamen özgün makaleler olduğu için satılır genelde film siteleri 150 kelimelik makaleler alıyor. Makalelerini panel.iyimakale.com sitesinde veya forumda satabilir. Bende bu sitede yazarlık yapıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dostum geçenlerde film izleyecektim googlea film tavsiye yazdım filmtavsiyeleri.net mi ne öyle bir site çıktı. Adamın siteyi inceledim oda sizin arkadaş gibi bir tip sanırım ama bloğu açmış 30 40 tane yazmış özgün. Adam şuan kelimede 1. sırada geliyor ve sitede anlık hit göstergesi var rakamlar hit iyi gibi. 500 tane film anlatımı girse bence uçar gider site:) satacağınıza kendiniz kurun