HostGator 1 cent'e 1 aylık Babby Plan hosting veriyor. Reseller hosting gibi bir cpanel hazırlayan hostgator cpanel'den rahatça domain ekleyebilirsiniz.
1 cent hosting kodu:
wmaraci1centKredi kartı haricinde PayPal ödeme seçeneği de mevcut. Referanslı linkten kayıt olursanız sevinirim. Bana yardımcı olmuş olursunuz.
HostGator indirimli hosting alma aşamaları:
1- "Web Hosting" butonuna tıklayın.
2- "Baby Plan" tablosunun altındaki "Order Now" butonuna tıklayın.
2- Alan adınız varsa "I already own this domain." seçeneğini işaretleyip alan adınızı yazın. (hosting'in kayıt edileceği alan adı.)
3- "Package Type" bölümünde "Babby" seçin. (istediğimiz kadar domain ekleyebileceğimiz paket)
4- "Billing Cycle" bölümünü "1 Month" olarak seçin.
5- "Username" ve "Security Pin" girin. (Security pin'i sallayabilirsiniz.)
6- "Billing Information" bölümünde iletişim bilgilerinizi doğru şekilde girin. (sonradan kimlik doğrulaması isteyebilir.)
7- "Payment Information" bölümünde credit card veya PayPal seçin.
8- "Hosting Addons:" bölümündeki bütün işaretli seçenekleri kaldırın. (özellik ekliyor.)
9- "Have a coupon code?" bölümüne "wmaraci1cent" girin ve validate diyin.
10- "I have read and agree to the terms and conditions of use." sözleşmeyi kabul edin ve create account diyin.
İşlem bu kadar. PayPal ile ödeme sayfasına gidin ve ödemeyi yapın. Geri yönlendirdiğinde site açılmıyor ama bir süre sonra mail adresinize hosting bilgileri geliyor. Yani ödeme boşu boşuna gitti sanmayın. :D
Bütün HostGator satın alma sorunlarınızda bana pm atabilirsiniz. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım. Altta verdiğim link referanslı link. Bana yardımcı olabilirsiniz.
Hemen tıklayın ve hosting alın! :)
Refsiz link :(