19aLi03 adlı üyeden alıntı

xperia go kötü olabilir hiç kullanmadım ama xperia go yu kullanıp bütün xperia serisini kötülemek biraz mantıksız değilmi :D:confused:

hocam sonuçta aynı arayüzü kullandığı için bütün modellerin bu sorunlara sahip olduğunu aşağı yukarı söyleyebiliriz. E bu yüzden de aynı paraya başka bir telefona yönelmenin mantıklı olduğu konusunda hemfikir oluruz herhalde :) Tam olarak bilmiyorum ama sony birçok telefona güncelleme vermeyi bıraktı. bu telefonların çoğunluğunu da discovery nin ve onun altındaki fiyatlara sahip olan sony ler alıyor.
ben xperia go yu yaklaşık 800 e mal ettim kasko ile birlikte ancak bir iki yıl sonra güncelleme alma imkanımız kesildi. Ayrıca çok büyük bir değer düşüşü ve diğer çıkan telefonlara göre özellikte büyük eksiklikler göze çarpıyor. Ben şunu anladım, sony yazılımdan çok dayanıklılık ve uzun ömürlülüğe önem veriyor. Ama yazılım ve özelliğe önem veren sansung un da pazardaki büyük payını hepimiz biliyoruz. Ayrıca discovery de zaman geçikçe popülerleşmeye ve fiyatı artmaya başladı.