sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Anahtar kelimelerini değiştir. Mesela metin2 pvp server yerine daha az trafik alan bir alan adı dene . alexa tr değerini düşürmeye çalış. alakalı olmasa bile senin anahtar kelimen bir şekilde çıkacaktır. googlenin son güncellemelerini tam olarak çözebilmiş çok az arkadaş vardır tahminimce. ama az daha beklemende fayda var gibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alexa 'yı 15 k 'ya kadar getirdim. Sonrasında 40 k oldu biraz boşladım tutmayınca. Şimdi düzenli olarak tekrar başladım.
sadrazam
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Türk sitelerine imleme yap dicem ama google onuda takmaz oldu. pr si yüksek türk sitelerinden backlink al hocam.
aliynk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Denizci
-
-
Ad Soyad
A** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba;
Bir siteyi açtın belirli bir süre düzenli içerik girdin sonra salıverdin yani kaderine terk ettin mi google mimliyor siteyi. Ondan sonra google'nin gözüne girmek baya zaman alıyor.
İmleme yapmayın uzak durun ve yaptığınız imlemeleri disalow yapın. İmlemenin yararı yok. Bunun yerine büyük sosyal paylaşım sitelerine sayfasını açıp paylaşım yapabilirsiniz(facebook-twitter)
Tanıtımlar ve alakalı sitelerden linkler ile ilerleyin. Ama güncellemeyi ihmal etmeyin.
brkrtp
Mobile App Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Mobile App Developer
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
31, (%97)
Diğer yorumları okumadım metaları gereksiz yere doldurmuşsun
anahtar kelime ve açıklamalar vs
başlıklarınızın hepsi yalnış
Ayrı yeten alt sayfalarında ayarları çok berbat. yani sıralamada olmamanız doğal. Yaptırdıgınız çalışmalarında etkisi olabilir ama bu yazdıklarım nettir.