istanbul beylikdüzündeyim. burayı bilen bilir çok katlı "gökdelen" denebilecek binalar vardır. bu binaların en yükseklerinden birinde 15 katlı binanın 12. katındaydım. depremi biz tüm şiddetiyle hissettik. çünkü çok yüksekteydik. kötü bir tecrübe. eşimle birlikte kapıya doğru yöneldiğimde sarsıntı en yüksek seviyesine ulaşmıştı, binadan çatırdama sesleri geliyordu ve yan dairelerden gümbürtüler ve çığlık sesleri geliyordu. Bi an durdum ve "buraya kadarmış, sanırım bina yıkılacak" diye geçirdim aklımdan ama sonra birşeyler yapmam gerek ama ne diye düşündüm. beyler, ilk defa bu kadar yüksek bir yerde bu kadar şiddetli bir sarsıntıya yakalandığımdan kontrolümü kaybettim ve eşime "koş" dedim. birlite yangın merdivenlerini kullanarak aşağıya doğru inmeye başladık bu durum bizi belki tehlikeye atmış olabilir... o an içgüdüsel olarak bulunduğunuz yeri terketmeye eğilimine kapılıyorsunuz. ama eğer çökme başlarsa en azından burada daha az enkaz oluşacak, buradaki yük daha az ve eğer yıkılmadan önce 2. veya 3. kata ulaşabilirsem çim zemine doğru atlarız diye düşündüm ve eşime gürültü duyarsan 2. veya 3.kattan çime atlayacağız dedim. sarsıntının kaçıncı kattayken bittiğini bilmiyoruz. 0.kata kadar ulaştık ve dışarı çıktık. çıktığımızda kabus bitmişti. ama sanırım buraya taşınmakta hata etmişim. en yakın zamanda buradan çıkacağım.